Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Ovaj nadimak su zaposlenici palače dali Meghan i to govori puno o njoj

Foto: Reuters/Pixsell
1/10
27.10.2018.
u 11:07

Vojvotkinju od Sussexa zovu Di 2, jer je svojim ponašanjem i karakterom jako slična princezi Diani.

Gotovo svi članovi kraljevske obitelji imaju nadimak, neke nadimke su dobili od ostalih članova obitelji, a neke su im dali zaposlenici u  Kensingtonskoj palači. 

Otkriveno je i koji nadimak je od zaposlenika dobila nova članica obitelji, Meghan Markle. Vojvotkinju od Sussexa zovu Di 2, jer je svojim ponašanjem i karakterom jako slična princezi Diani.

Mediji u Velikoj Britaniji pišu kako su u palači sretni što je Meghan postala dio obitelji i  svi ističu da je jednako spontana, opuštena i duhovita kakva je bila i pokojna mama njenog supruga Harryja.

Nije to jedina sličnost između vojvotkinje i pokojne princeze, jer imaju i sličan modni stil, sličan javni nastup i ponašanje pred kamerama. 

Komentara 6

DU
Deleted user
12:01 27.10.2018.

ahahahaaa, zar opet ovi. vi u vecernjem stvarno niste normalni. pa svaki dan deset clanaka.

DU
Deleted user
12:03 27.10.2018.

Jako je važno za Hrvatsku a i šire da svaki dan na prvoj strani večernjaka bude neka vijest o riđokosom i Meghan jedino zamjeram što danas niste napisali koje boje su joj gačice.

JM
ja-ma
15:05 27.10.2018.

Živim dovoljno dugo da znam kako se Diana ponašala u javnosti.Tiha,mirna,sramežljiva,a ovo što pišete je očita izmišljotina jer iz meni nepoznatog razloga morate svaki dan pisati o ovoj bivšoj starleti,a više ne znate što bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije