Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovno se kupovalo

Ovaj čovjek je u vrijeme pandemije gotovo udvostručio svoje bogatstvo zahvaljujući jednom proizvodu

27.12.2022.
u 12:06

U vrijeme pandemije Bernard Arnault gotovo je udvostručio svoje bogatstvo. Nije mi dugo bilo jasno kako je moguće toliko zaraditi na luksuznim proizvodima, torbama, koferima, haljinama, cipelama, nakitu i satovima u vrijeme dok ljudi sjede doma u trenirkama - makar one bile od kašmira. A nije se valjda cijeli svijet propio i počeo kupovati šampanjce, boce vina i konjaka koje koštaju stotine eura. Ne, nije udvostručio bogatstvo na luksuzu, upravo suprotno.

Ključne riječi

Komentara 10

PV
prcko.vita
15:53 27.12.2022.

Napišite kada već tako detaljno pišete, koliko će od tog svog bogatstva ponijeti sa sobom kada krene s ovog planeta, a nitko neće živjeti vječno, ljudski život je toliko kratak to možemo vidjeti po svim ovim člancima, nema dana da nije neka slavna osoba preselila s ovog planeta.

Avatar nekakav
nekakav
13:07 27.12.2022.

i onda ne bude struje par dana, benzina, nafte i plina, pa se industrija malo uruši, države ostanu bez lijepog dijela prihoda od poreza, pa ne budu mogle više dijeliti javni novac šakom i kapom kak se kome političaru sprdne... lik se bavi prodajom i nešto proizvodnjom luksuzne robe. njegovo bogatstvo je uglavnom vrijednost na burzi. jedna malo veća kriza, i takav brod nestane u oluji. sve dok smo spremni 40 ml mirišljave vodice plaćati 1.200 kuna oni se budu bogatili i dalje. onog trena kad shvatimo da to vrijedi 50 kuna, i nećemo dati više novca za to, bude se stvar popravila.

VI
vidum
15:58 27.12.2022.

Znam neke koji su u ratu ustostručili svoje bogatstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?