Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi se srame

Ova tema je bolna za mnoge muškarce, a Ivan Pažanin odlučio je otvoreno progovoriti o tome

Ivan Pažanin
Foto: RTL
1/8
30.01.2022.
u 16:50

Splitski chef Ivan Pažanin odlučio je javno pričati o ovoj temi i zahvatu čiji će rezultati biti vidljivi za godinu dana.

Mnogi muškarci u određenoj životnoj dobi se susreću s ispadanjem kose i dok je prije taj problem bilo teško riješiti, sada se metodom presađivanje kose i ovom problemu može doskočiti. O ovoj temi muškarci ne vole javno govoriti, pogotovo poznate osobe, ali splitski chef Ivan Pažanin odlučio je javno o tome pričati i priznao je kako se odlučio za transplantaciju kose.

- Imam ja to familijarno i kosa je prorijeđena s godinama prema tome zašto ne otići na takav zahvat? Zašto ne vratiti ono što je tvoje - kazao je Pažanin pred kamerama RTL-a s kojima je otišao u jednu polikliniku u Splitu gdje će riješiti njegov problem s nedostatkom kose. 

-  Nema razloga za strah, nemam vremena za strah. Kad to naraste ovako, to će biti ludilo. Naslikavat ćemo se po cijele dane - s osmijehom je kazao Pažanin. Da nema razloga za strah potvrdila je i doktorica  Ivana Kljaković Gašpić koja je objasnila kako zahvat transplantacije kose traje od četiri do osam sati i riječ je o jednostavnom zahvatu. Rezultati nisu vidljivi odmah i tek kroz godinu dana vidljivi su pravi rezultati ovog zahvata, a doktorica kaže kako je poznati chef idealan kandidat. Ivana Pažanina od 31. siječnja u udarnom terminu ćemo gledati na RTL-u gdje je opet uz Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka član žirija showa "3,2,1 - kuhaj!".

VIDEO Sjećate li se Peggy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali

 

Ključne riječi

Komentara 7

MA
mare0801
15:24 31.01.2022.

Prosječan kuhar koji je radi medijske zanimljivosti prisutan na televiziji, a koji nije uspio s nijednim projektom u ugostiteljstvu. S obzirom da je tv zvijezda, a ne kuhar, ovaj je zahvat apsolutno opravdan.

SE
serafin002
16:25 31.01.2022.

Za mačo muškarce kosa je nebitna ako druge stvari funkcioniraju kako treba.

ŹI
ŹIVAC
11:13 31.01.2022.

Uživajte u onome što vam je Bog dao. Kakav ste takav ste, prihvatite se toga i uživajte! Okanite se gluposti i maltretiranja svoga tijela a bogme i duše! Ako imate viška love rađe pošaljite potrebitima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije