Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se

Naša pjevačica koja se neočekivano povukla sa scene, sada je progovorila o ljubavi

ARHIVA - Veliki trijumf Gibonnija na dodjeli nagrade Porin 2007. godine
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/12
30.01.2022.
u 09:00

Tina Vukov je na Dori prvi puta nastupila 2004. godine s pjesmom 'Tuga dolazi kasnije', a dvije godine kasnije vratila se s hitom 'Il Treno per Genova'. Svoj prvi diskografski album potpisala je kada je imala samo 14 godina, a s pritiskom javnosti teško se nosila.

Pjevačica Tina Vukov (33) vraća se na glazbenu scenu nakon nekoliko godina izbivanja, a pjesmom 'Hideout' predstavit će se na ovogodišnjoj Dori.

Sa scene se povukla zbog prevelikog pritiska javnosti, a onda je krajem 2020. godine iznenadila obožavatelje singlom 'Još samo večeras' i albumom 'Što me čini sretnom'.

-Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe- ispričala je Tina za InMagazin.

Tina je na Dori prvi puta nastupila 2004. godine s pjesmom 'Tuga dolazi kasnije', a dvije godine kasnije vratila se s hitom 'Il Treno per Genova'. Svoj prvi diskografski album potpisala je kada je imala samo 14 godina, a s pritiskom javnosti teško se nosila.

22.04.2007., Makarska - 14. dodjela diskografske nagrade Porin. Tina Vukov. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Osim svojim glazbenim uspjesima, medijske stupce punila je i navodnom vezom s poduzetnikom Lukom Rajićem (57), a tih se dana nerado prisjeća.

-Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo  što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to- otkrila je Tina koja onog pravog još uvijek čeka, a muškarac koji bi ju mogao osvojiti mora biti pametan, sofisticiran i muževan. Kao i svaka glazbenica, posebnu brigu vodi o svom stylingu.

– Styling sam sklona ostavljati za zadnji tren, ali u zadnje vrijeme sam mu počela posvećivati više pozornosti. Biram ga uglavnom sama ili u konzultaciji s mamom. Najčešće sam u varijacijama crnog outfita, a volim jednostavnost i klasiku – kaže Tina, koja priprema promociju albuma, koja će biti uskoro, a nakon toga će pojačati nastupe po Hrvatskoj.

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu: "Govore mi, ovo je prvi puta da sve tri generacije zajedno gledaju našu seriju Dnevnik malog Perice"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije