Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije 20 godina

Otpjevale su hit koji je zaludio svijet i nestale! Slava ih ne zanima, a danas im je prioritet nešto sasvim drugo

Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.01.2022.
u 16:01

Njihov se album "Hijas del Tomate" prodao u više od dva milijuna primjeraka, a onda im je popularnost krenula silaznom putanjom.

Sestre Lucía, Lola i Pilar Muñoz iz Španjolske prije točno 20 godina preko noći su postale popularne zahvaljujući pjesmi "Aserejé" koja je kasnije dobila službeni naziv "The Ketchup Song". Pjesma je te 2002. godine bila hit u svim klubovima i svi su znali plesne pokrete koje su sestre izvodile u spotu.

Njihov se album "Hijas del Tomate" prodao u više od dva milijuna primjeraka, a onda im je popularnost krenula silaznom putanjom. Nakon velikog hita povukle su se iz javnosti kako bi radile na novim pjesmama, a u međuvremenu je Pilar rodila dijete pa su djevojke jedno vrijeme zbog toga uzele pauzu. 

Četiri godine kasnije pridružila im se i sestra Rocio s kojom su  predstavljale Španjolsku na Eurosongu u Ateni, ali već tada njihova slava je pala u zaborav. Otpjevale su pjesmu "Un Blodymary" i završile na 21. na Eurosongu sa samo 18 bodova.

Danas i dalje nastupaju uglavnom u Španjolskoj, ali prioritet im je obiteljski život kojem su posvećene. 

VIDEO Sjećate li se Peggy Bundy iz 'Bračnih voda'? Glumica je promijenila imidž, teško bi ju prepoznali

 

Ključne riječi

Komentara 3

ST
Startrack
17:29 23.01.2022.

Al naslov kao evo cime se danas bave. Ja mislio prave raketu na Mars.

ZA
zagi101
16:34 23.01.2022.

toliko slavne da nikad čuo

ZA
zagi101
16:34 23.01.2022.

tolko slavne da nikad čuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije