Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Lana Klingor Mihić zaintrigirala obožavatelje tetovažom iznad grudi, otkrila je i njezino značenje

Foto: Instagram
1/11
23.01.2022.
u 15:27

Iako je većina pitanja bila vezana uz uzgoj pasa čime se također bavi, bilo je i nekoliko privatnijih pitanja koja su zanimala njezine pratitelje.

Pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić (41) na svojem je InstaStoryju odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Iako je većina pitanja bila vezana uz uzgoj pasa čime se također bavi, bilo je i nekoliko privatnijih pitanja koja su zanimala njezine pratitelje. Jedno od njih se tiče tetovaže koju ima na prsima. „Tetovaža ispod vrata je pre. Ima li neko značenje?“, upitala je jedna osoba.

Lana je objavila izgled tetovaže te otkrila o čemu se radi. „Djevojčica na ljuljački simbolizira moje kćer, a sazviježđa su od njihovih horoskopskih znakova“, otkrila je Klingor Mihić. Lana je mama triju djevojčica: Kiare, Marle i Mike , a ova tetovaža trajni je podsjetnik na njih.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Lana i njezine kćeri nedavno su preboljele koronu, a ona je cijeli tijek bolesti i simptome objavljivala na društveni mrežama. Otkrila je da su prvo oboljele ona i kćer Marla, a zatim i ostali članovi obitelji nekoliko dana nakon njih. Dodajmo da je Lana već osam godina u braku s Antom Mihićem koji se brinuo o njima tijekom izolacije i s kojim ima dvije kćeri: Marlu i Miku.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pan-am
15:34 23.01.2022.

Krava se otelila u Sikirevcima.

CR
credo
15:45 23.01.2022.

Kad se ovo nabora uf…

TR
Tripoli
16:55 23.01.2022.

Ja sam se naježil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije