Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su pričali o tome

Otkriveno zašto je princ Harry ovako postavio ruku na susretu s Melanijom Trump

Melanija Trump i princ Harry
Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
1/8
04.11.2017.
u 12:06

Mnogi su primijetili položaj njegove ruke za koji su mnogi rekli da označava "vražje rogove", odnosno "znak bande"

Američka prva dama Melanija Trump prilikom svojeg prvog samostalnog međunarodnog putovanja u svojstvu supruge predsjednika Sjedinjenih Država u listopadu, pozvala je britanskog princa Harryja u posjet Bijeloj kući.

No, fotografija tog susreta koji je trajao 20-ak minuta, postala je pravi viralni hit. Mnogi su primijetili položaj njegove ruke za koji su mnogi rekli da označava "vražje rogove", odnosno "znak bande", a CNN-ova novinarka Kate Bennett koja izvještava o predsjedničkoj obitelji,otkrila je što se zapravo krije iza tog "čudnog" položaja prinčeve ruke, piše Huffington Post. 

U intervjuu za The Daily Front Row, Bennett je rekla kako je princ Harry htio otkopčati gumb svog sakoa kako bi mogao sjesti, no fotografi su nastavili s fotografiranjem i kamere sa snimanjem pa je princ "pauzirao" otkopčavanje gumba i ostao u takvom položaju ruke.

Foto: JONATHAN ERNST/REUTERS/PIXSELL
Foto: Pixsell

"Nije to bio nikakav tajni znak bande ni ništa slično. Princ je jednostavno pauzirao svoju radnju dok je trajalo snimanje ovog susreta", pojasnila je Bennet. 

Komentara 11

NV
NV
12:33 04.11.2017.

Gluposti polupismenih novinara.

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
14:38 04.11.2017.

Ako bi ispružio srednji prst .......

DU
Deleted user
12:39 04.11.2017.

To su gospodari svijeta... mogu sto god hoce i kako hoce...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije