Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVOR TIJELA

Zašto se Harry i Meghan drže za ruku, a William i Kate ne

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Reuters
1/6
09.10.2017.
u 19:14

- Kate i William ne trebaju dokazivati svoju ljubav. Oni su se čak i ugledali na kraljicu, kazao je Robin Kermode, stručnjak za govor tijela

Princ Harry i Meghan Markle tek su nedavno obznanili da su u vezi, stoga nije čudno kako cijelom svijetu žele pokazati koliko su sretni. Par je nedavno u Torontu bez problema šetao držeći se za ruk. S druge strane, Harryjevog brata Williama se gotovo nikad nije moglo vidjeti kako u javnosti izmjenjuje nježnosti sa suprugom Kate.

- Kate i William ne trebaju dokazivati svoju ljubav. Oni su se čak i ugledali na kraljicu, kazao je Robin Kermode, stručnjak za govor tijela, piše Dailymail.

Kate i William su očigledno ludo zaljubljeni, što dokazuje i treće dijete koje je na putu. No, oni se gotovo nikad ne drže za ruke u javnosti.

- Neke javne osobe to namjerno rade kako bi u javnosti dokazali da je njihov odnos čvrst. Princ William i Kate Middleton to očigledno ne trebaju - dodao je Kermode.

Komentara 7

ZA
zagabria1
20:29 09.10.2017.

Zato jer još nisu oženjeni. Kada se ožene proći će ih

Avatar Zgubider.
Zgubider.
20:25 09.10.2017.

Zato jel je Harry faca sa iskustvom Apache pilota iz Afganistana!

VJ
Vl jedi govna
23:52 09.10.2017.

A ko to prati uopće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije