Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'stanje nacije'

Otkriveni detalji nove emisije Zorana Šprajca: Svaka epizoda bit će drugačija, a u pomoć mu stiže i naš komičar

Foto: RTL
1/7
18.05.2022.
u 10:43

- Stanje nacije vjerojatno je najuzbudljiviji, ali i najizazovniji televizijski projekt na kojem sam ikad radio.Nestrpljiv sam, imam tremu, ali i dobar osjećaj da ćemo napraviti dobar posao. No bit ćemo pametniji u petak - kazao je Zoran Šprajc uoči prve emisije koja kreće s emitiranjem 20. svibnja u 22.15 sati.

Od ovog petka Zoran Šprajc (54) vraća se na televizijske ekrane i to u jednom sasvim novom formatu. Naime, dugogodišnji televizijski urednik i voditelj dobio je novu emisiju 'Stanje nacije' koja kreće s emitiranjem 20. svibnja u 22.15 sati. 

Iako je detalje emisije do sada čuvao podalje od javnosti nekoliko dana prije početka emitiranja otkriveno je kako će izgledati nova emisija Zorana Šprajca. 'Stanje nacije' politička je satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu upravo zbog njegova sarkastičnog i ironičnog načina obrađivanja tema, javnog prozivanja i postavljanja pitanja čiji odgovori zanimaju sve, piše T portal. 

S RTL-a su istaknuli da je stanje naše nacije prikazano je na način kakav je i Šprajc sam - drukčije, ironično, dovitljivo, britko. Uz pregled tjedna, bit će tu i zanimljivih tema koje su možda promakle oku javnosti ili jednostavno nisu stigle doći na red zbog aktualnih zbivanja. Doznat ćete kako naša nacija diše, što sluša, gdje se kreće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

- Stanje nacije vjerojatno je najuzbudljiviji, ali i najizazovniji televizijski projekt na kojem sam ikad radio. Krenuli smo s mnoštvom nepoznanica jer je riječ o potpuno novoj formi na našem tržištu, ali uz ekipu sjajnih suradnika, vjerujem da ćemo uspjeti napraviti sadržaj koji će se gledateljima svidjeti. Nestrpljiv sam, imam tremu, ali i dobar osjećaj da ćemo napraviti dobar posao. No bit ćemo pametniji u petak - kazao je Šprajc.

Svaka emisija bit će drugačija, a ono što je posebno zanimljivo su zanimljivi nazivi rubrika. U prvoj epizodi emisiju otvara rubrika Raport o događajima koji su obilježili protekli tjedan ukazujući na apsurde u našem društvu, nastavlja se rubrikom Ispod radara o temama kojima se nitko nije pretjerano bavio, a Fala bivšem austrijskom kancelaru Kurtzu dotaknut će se čuda u hrvatskoj društveno-političkoj zbilji, a i šire. Anatema tjedna kao glavna tema potaknuta aktualnostima prodrmat će medijski prostor nečime s čime je nacija već dulje upoznata, a razgovor s građanima o društvenim fenomenima obavljat će komičar Goran Vinčić. Emisija završava zabavnim vijestima iz showbiza i to na način na koji ih vidi Zoran Šprajc. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International 

 

Komentara 3

FA
fake
11:10 18.05.2022.

Nebitna emisija nebitnog amatera.

TO
tomzag
11:09 18.05.2022.

Što će dva komičara u jednoj emisiji? I tko to uopće gleda?

DL
Dvanaest__legija
10:49 18.05.2022.

Jovanović ionako samo laže i pljuje po Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije