Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda 'Euforije'

Otkriven je uzrok smrti popularnog glumca koji je preminuo u 26. godini

Foto: HBO
1/4
22.09.2023.
u 11:44

Angus Cloud je preminuo od smrtonosne kombinacije fentanila, kokaina, metamfetamina i još mnogo toga, priopćio je glasnogovornik mrtvozornika okruga Alameda

Početkom kolovoza ove godine glumački svijet potresla je informacija kako je u 26. godinu preminuo glumac Angus Cloud. Glumac kojeg je proslavila uloga u popularnoj američkoj tinejdžerskoj seriji "Euforija" preminuo je u svom domu u Oaklandu, a sada je objavljen i uzrok njegove smrti. 

- Angus Cloud je preminuo od smrtonosne kombinacije fentanila, kokaina, metamfetamina i još mnogo toga, što se smatra slučajnim predoziranjem. Riječ je o akutnoj intoksikaciji zbog kombinacije raznih lijekova, među kojima je bio i benzodiazepin - izjavio je za medije glasnogovornik mrtvozornika okruga Alameda. 

Ovo ljeto je bio težak period za glumca jer tjedan dana prije nego je umro, suočio se sa smrti svoga oca, a izvor za TMZ rekao je da se zatvorio u obiteljsku kuću kako bi "prevladao tugu" nakon sprovoda.  - Teškog srca danas smo se morali oprostiti od nevjerojatnog čovjeka. Kao umjetnik, prijatelj, brat i sin, Angus je svima nama bio poseban na mnogo načina. Prošli tjedan pokopao je oca i intenzivno se borio s ovim gubitkom. Jedina utjeha koju imamo jest to što znamo da je Angus sada ponovno sa svojim tatom, koji mu je bio najbolji prijatelj - izjavili su članovi obitelji nakon što su objavili vijest da je Angus preminuo. 

VEZANI ČLANCI

Njegova majka pozvala je hitnu pomoć te rekla operaterima na liniji kako glumac nema puls i ubrzo je hitna pomoć stigla do njihove kuće te su utvrdili kako je Angus preminuo. Obitelj glumca je poručila kako je Angus uvijek otvoreno govorio o svojoj borbi s mentalnim zdravljem i dodali su kako se nadaju da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se ne bi trebali sami boriti s tim u tišini. - Nadamo se da ga svijet pamti po njegovu humoru, smijehu i ljubavi prema svima. Molimo za privatnost u ovom trenutku jer još uvijek obrađujemo ovaj razorni gubitak - zaključili su u svojoj objavi. 

GALERIJA Gledali ste seriju "Naša mala klinika" Evo kako su glumci izgledali na snimanju prije 18 godina

1/29

Cloud je u poznatoj HBO-ovoj seriji  "Euforija" glumio Feza O'Neilla, dilera droge, od 2019. do 2022. godine, a vrlo je brzo ušao u srca gledatelja. Euforija je američka tinejdžerska dramska televizijska serija čiji je autor i scenarist Sam Levinson, a koja prati grupu srednjoškolaca prikazujući njihova životna iskustva pri traženju identiteta, traume koje doživljavaju, odnos prema drogama, prijateljstvu, ljubavi i seksu.

VIDEO Jelena Đoković otkrila zašto je odlučila postati veganka: Nisam imala novca, trebala sam preživjeti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije