Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatra

Otkrivamo što je Ivan Dečak imao napisano na rukama u finalu Dore

Foto: Privatna arhiva
1/18
25.02.2024.
u 21:48

Ivan Dečak nastupio je sa svojim bendom Vatra u finalu hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije - Dore. Otkrili smo što je imao napisano na rukama tijekom svog nastupa.

Ivan Dečak (45) nastupio je u finalu ovogodišnje Dore sa svojim bendom Vatra i pjesmom "Slatke suze, gorka ljubav", a tijekom nastupa povremeno je gledao u svoje dlanove. Naime, na dlanove je napisao tekst pjesme s kojom se natječe na Dori. 

Na press konferenciji nakon druge polufinalne večeri Dore, pjevač benda Vatre, otkrio je da još nije usavršio tekst pjesme. - Ja sam napisao sve šalabahtere koje sam mogao na obje čizme i na oba rukava. Pokazao sam ti na hodniku, a mislio si da se zezam - odgovorio je Ćurliću naš pjevač.

VEZANI ČLANCI:

Naime, dodao je kako pjesma "Slatke suze, gorka ljubav" je originalno pisana za singl, a ne za Doru. Osim toga, sprema se za veliki koncert na Šalati povodom 25. godišnjice Vatre pa nije stigao spremiti nastup za natjecanje.

U tijeku je finale Dore u kojem se natječe 16 izvođača, a pobjednik ide u Švedsku na 68. Eurosong u svibnju ove godine. Finalisti su Natalie Balmix, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Lana Mandarić, Boris Štok, Stefany, grupa Pavel, Saša Lozar, Lara Demarin, Let 3, Alen Đuras, eugen, Vatra, Damir Kedžo, Baby Lasagna, MARCELA i Vinko, a oko 23 sata saznat ćemo i pobjednika te predstavnika Hrvatske u Švedskoj.

VIDEO: Lara Demarin nakon probe na Dori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije