Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dora 2024.

Let 3 prije finala Dore: 'Borba traje'

Zagreb: Let 3 prije finalne večeri Dore obratili se medijima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/16
25.02.2024.
u 19:57

Let 3 plasirao se u finale ovogodišnje Dore s pjesmom "Baba Roga", a tijekom polufinalnog nastupa sve je oduševila Severina koja im se pridružila na pozornici.

Dečki iz Leta 3 obratili su se svima prije finalnog nastupa na Dori. Večeras nastupaju deveti, a prije samog početka natjecanja javili su se kratko. 

- Došlo je do konačnog obračuna s Baba Rogom, ali je nismo uspjeli uništiti do kraja. Strašno je jaka, ali je ranjena - odgovorili su dečki i dodali su kako je kraljica pravde s njima večeras. - Ušla je u naša bića i uvijek je s nama i toplo se nadamo da će ući u bića svih. 

- Super je! Prvi put sam čuo neki dan - odgovorio je Prlja na favorita Dore Baby Lasagne. - Mi smo u križarskom pohodu. Nismo ovdje kao natjecatelji nego kao križari. Na strani smo dobra i da pobijedimo Baba Rogu koja mori ovaj narod - dodao je. 

Nakon toga, došli su "pilići" koji se pojavljuju na pozornici s dečkima iz Leta 3 i odveli ih. Na to je Prlja uzviknuo: - Oprostite, moramo ići. Borba traje, vidimo se! - rekli su. 

GALERIJA: Dolazak uzvanika na finalnu večer Dore

Zagreb: Let 3 prije finalne večeri Dore obratili se medijima
1/10

Podsjetimo, Let 3 plasirao se u finale ovogodišnje Dore s pjesmom "Baba Roga", a prilikom nastupa u polufinalu pridružila im se i Severina koja je postala zvijezda večeri, a tvrdila je da nije poznata pjevačica nego kraljica dobra. 

- Ja sam s drugog planeta i na mom planetu sam kraljica ljubavi, pravde i zdravog društva. Hvala, Hrvatska. Engleski mi nije dobar, naučila sam ga prije dva dana. Vidjela sam tužne ljude, ali večeras smo stvarno sretni. - rekla je legendarna Severina nakon nastupa.

VEZANI ČLANCI:

Obratio se i sam Prlja: - Ovo je kraljica dobra, kraljica ljubavi koja je došla s jedne druge planete da nam pomogne ove večere ovdje na Dori da se izvučemo iz zatočeništva u koje nas je zatočila jedna zločesta kraljica koja se zove Baba roga i koja simbolizira svo zlo. Na svu sreću smo mi uspjeli uz pomoć ovih naših dragocjenih suradnika, Pilića. Sada su u našoj moći i u moći ove naše kraljice ljubavi s druge planete. Velika joj hvala na tome. 

Podsjetimo, Severina je zadnji put na pozornici Dore bila 2011. godine kada je nastupila u show programu Dore gdje je izvela pjesmu "Moja štikla" s kojom je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2006. godine. Dečki su nastupali i prošle godine na Dori te su odnijeli pobjedu s "Mamom ŠČ", a na Eurosongu završili su na 13. mjestu.

VIDEO: Martin Kosovec uoči nastupa s novom pjesmom

 
Ključne riječi

Komentara 4

MI
mikimouse12
20:18 25.02.2024.

nemojte kao Kedzo postat koji je postal jedino poznat jer je svake godine na ovom natjecanju

ST
stomaklija
20:54 25.02.2024.

Leta su a pameti ni.

MK
MKinkognito60
20:52 25.02.2024.

Ako let3 ode na euroviziju jer su im kao gladaoci dali glas, to neže biti radi kvalitete nego iz fore jer je sve loše zašto ne bi poslali najgoreg. Ovo nije kritika onima koji daju glas negp žiriju koji im je omogućio nastup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije