Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40 dana od smrti

Otac Vidoja Ristovića: 'Sve je to vrlo sumnjivo, on nije imao problema sa srcem, ni načelnik nije mogao ništa saznati'

Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a  na Novom groblju u Beogradu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
1/17
16.06.2022.
u 15:40

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi.

Danas se obilježava 40 dana od smrti Vidoja Ristovića koji je preminuo 8. svibnja u Beogradu. Na Novom groblju u Beogradu okupili su se supruga Nikolina koja je s njihovom kćeri Unom te s Vidojevom kćeri Mateom i njenom mamom Lanom grob posjetila već u jutarnjim satima, a kasnije su stigli i roditelji Vidoja Ristovića te brojni članovi obitelji i prijatelji koji su još jednom izrazili sućut Nikolini koja je shrvana nakon smrti supruga.

Kurir je 7. lipnja objavio nalaze obdukcije koja je navodno pokazala kako je  smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla, a isto je pokazano komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu. Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt. Analizama nije utvrđena prisutnost opojnih droga ni drugih nedopuštenih psihoaktivnih supstancija (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, doktora specijalista sudske medicine, pisao je srpski medij. 

No, njegov otac rekao je za Blic danas kako Vidoje nije imao problema sa srcem. 

- Poslao sam odvjetnika u policiju, ali nisu mogli naći ljude koji su izvršili obdukciju, sve je to vrlo sumnjivo. Načelnik UKP-a također nije mogao ništa saznati. Svi objavljuju da je moj sin umro od srca, a on nije imao nikada problem sa srcem - izjavio je.

- Ta davna fizioterapeutkinja, koja nije ta koja je bila u novinama, drugu su stavili, ona mi je rekla da je on popio čašicu votke. Ta koja je bila na fotografijama u raznoraznim u medijima, ja nju nisam vidio u stanu. Bilo je desetak policajaca, hitnu pomoć nisam vidio, ni doktore... Sve je vrlo sumnjivo - rekao je Miša Grof dok je posjetio grob sina Vidoja.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

Komentara 15

TR
Tripoli
16:15 16.06.2022.

Opet ovi s bradonjama...jel vam bar malo neugodno?!

DL
Dvanaest__legija
15:47 16.06.2022.

Upala srčanog mišića...nekako je učestala u zadnje vrijeme!

HR
hrza
17:07 16.06.2022.

Možda sa srcem ne ali sa alkoholom je imao problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije