Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčen je

Otac Vidoja Ristovića oglasio se o rezultatima obdukcije: 'Nisam dobio nalaz, živim za dan kad će stići'

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/11
07.06.2022.
u 14:42

Srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja Ristovića koji pokazuju da je imao čak 2,83 promila alkohola u krvi te da je konzumirao sedative.

Otac Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, oglasio se za Kurir u povodu rezultata obdukcije svog sina. Viktor je ogorčen, jer je sve doznao putem medija. Tvrdi da njemu nikakvi rezultati nisu stigli. 

– Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, zar mediji bolje znaju jesam li dobio nalaz pokojnog sina ili nisam? – rekao je za Kurir kroz suze.

– Nemam što komentirati jer ništa nisam dobio! Ja živim za dan kada će to stići. Vjerujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju – kazao je Ristović.

Inače, srpski mediji prenijeli su rezultate obdukcije Vidoja Ristovića, supruga hrvatske voditeljice Nikoline Ristović, koji je iznenada preminuo 8. svibnja u Beogradu. 

„Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla", piše je Kurir.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt.

Analizama nije utvrđena prisutnost opojnih droga ni drugih nedopuštenih psihoaktivnih supstancija (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, doktora specijalista sudske medicine, doznao je srpski medij. 

Podsjetimo, Vidoju je iznenada pozlilo dok je bio na masaži, a hitna pomoć nakon dolaska konstatirala je smrt. Desetak minuta nakon što je doznao stravičnu vijest, na mjesto tragedije stigao je i njegov otac Viktor Ristović. Povjesničar umjetnosti ispraćen je na posljednji počinak 12. svibnja na Novom groblju u Beogradu.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije