Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVENA RENDELI VEJZOVIĆ

Ostati trudna za mene je godinama bio pothvat

Foto: Instagram
1/4
05.07.2018.
u 06:35

Lijepa voditeljica potvrdila je kako ona i suprug u prosincu očekuju prinovu, djevojčicu, a ovaj put Nevena je ostala trudna prirodnim putem

Presretni smo zbog ove spontane trudnoće, cijela obitelj je uzbuđena, rekla je televizijska voditeljica Nevena Rendeli za Večernji list koja, nakon što je prošle godine dobile preslatke blizanke Leu i Maru medicinski potpomognutom oplodnjom, sa suprugom direktorom fotografije na HRT-u Makom Vejzovićem očekuje treću curicu.

– Moram priznati da mi je pomalo smiješno što me toliko ljudi zove kao da sam dobila Nobelovu nagradu, ali očigledno je to mnogima lijepa priča. A kod mene mora sve biti komplicirano. Iskreno, teška je bila prva godina s blizankama, a to da će Mare i Lea dobiti još jednu sestricu u tako kratko vrijeme, ne izgleda nimalo lako. Od velike pomoći bila nam je moja mama Marica koja je od rođenja blizanki bila stalno s nama – priča 37- godišnja mama, otkrivši da je njezin suprug bio najviše zatečen spontanom trudnoćom.

– Mak je isprva bio u šoku, ali sad se zajedno veselimo onome što nam slijedi – kaže voditeljica koja bi treće dijete na svijet trebala donijeti početkom prosinca. Unatoč tome što je postala majkom prije godinu i pol dana, Nevena uspije ukrasti malo vremena za sebe i supruga. Tako su nedavno boravili u New Yorku koji ih je oduševio svojim znamenitostima i energijom, a nedavno je cijela obitelj posjetila Italiju. Voditeljici će u posebnom sjećanju ostati proslava prvog rođendana njezinih blizanki.

– Bili smo u Pirovcu. Iako je Lea bila malo prehlađena, to joj nije zasmetalo da sa sestricom uživa u rođendanskoj proslavi. Igrale su se u velikom bazenu, a društvo su im pravile sestrične Zora i Kaja, blizanke glumice Mirne Medaković Stepinac – ispričala je zvijezda državne televizije koja je prije godinu dana hrabro progovorila o svojoj borbi koju vode brojne žene.

– Ostati trudna za mene je godinama bio pothvat. Različiti su razlozi zašto je to tako, ali najčešće vam nitko ne zna reći zašto baš vi ne možete zatrudnjeti prirodnim putem. Na kraju su moje blizanke začete medicinski potpomognutom oplodnjom. Dan kad sam doznala da sam trudna, bio mi je najsretniji u životu. U meni su se izmjenjivala sreća i nevjerica, bilo me je strah to izgovoriti da se ne bih urekla – rekla je Nevena kojoj je najveći oslonac suprug kojeg krasi, kako je istaknula, pažljivost i požrtvovnost. Par se poznaje još iz srednje škole, a zaljubili su se prije tri i pol godine.

1/11

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije