Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u marini

Ostao bez 46 mil. kn! Pjevaču izgorjela jahta na koju je dovodio mlađahne modele

Foto: PA/PIXSELL, Miami Fire Rescue
1/6
19.12.2019.
u 18:57

Bivšem suprugu Jennifer Lopez u marini u Miamiju izgorjela je jahta vrijedna 7 milijuna dolara, koja je nakon požara potpuno uništena.

Pjevač Marc Anthony ostao je bez vrijednog dijela svoje imovine. Naime, u marini u Miamiju izgorjela mu je jahta vrijedna 7 milijuna dolara, koja je nakon požara potpuno uništena.

Potvrdila je to i vatrogasna služba iz Miamija, te su snimili proces gašenja požara.

 

Dvostruki Grammy dobitnik nije bio tamo dok se odvijala drama, no članovi njegove posade jesu. Srećom, svi su završili na sigurnom. 
Prošlog travnja, Anthony je na uhvaćen na jahti okružen s 14 manekenki u 20-im godinama. Jahta je bila na vezu u blizini poznatog restorana Seaspice Brasserie & Lounge. Pedesetogodišnjak je tada naručivao litre šampanjca, kamenice i goleme plate mesa i morskih plodova. 

Pjevača poznatog po hitovima 'You Sang To Me' i 'I need to know', mnogi se sjećaju i kao bivšeg supruga pjevačice i glumice Jennifer Lopez. “Kemija” između partnera bila je očita u spotu za njihov duet “No Me Ames”.

 

Prvi put kad ju je ugledao, pjevač je rekao: “Ti ćeš biti moja žena”, napisala je Jennifer u memoarima. Njihova veza činila je ljude sretnima. Dala im je vjeru u pravu ljubav. Ali nakon nekoliko godina prividno skladnog braka (šuškalo se da je Marc zlostavljač) odlučili su se razići. Jen je dobila skrbništvo nad blizancima Maxom i Emme. Trebalo im je neko vrijeme da se emocije slegnu, no na kraju su se dogovorili o zajedničkom odgoju djece.

Serijski zavodnik iza sebe ima četiri propala braka, a otac je šestero djece.  

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
19:35 19.12.2019.

Velika tragedija.Organizirajmo akciju za pomoc siromahu.Zanemarimo cinjenicu,da je jahta bila osigurana.

KM
Katarina.matosic
10:58 28.12.2019.

Sretni blagdani i vama...Can you give us a break for Hollidays...

PR
PrimoracRi
21:14 19.12.2019.

Šteta broda. Loš vlasnik dobar brod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije