Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno potvrđeno

Spremaju neviđeni show! Dvije latino dive u finalu najvećeg televizijskog spektakla

Foto: Instagram
1/5
27.09.2019.
u 10:54

Granice SuperBowla se iz godine u godinu sve više pomiču pa će tako početkom veljače 2020 godine po prvi puta na pozornicu u Miamiju stati dvije velike zvijezde.

Finale Super Bowla iz godine u godinu privlači sve više pozornosti ne samo zbog završnice američke nogometne lige već zbog showa za kojeg su na poluvremenu zadužene najveće glazbene zvijezde.

Granice se iz godine u godinu sve više pomiču pa će tako početkom veljače 2020 godine po prvi puta  na Hard Rock stadionu u Miamiju stati dvije velike zvijezde, Jennifer Lopez i Shakira. Latino dive dijelit će pozornicu tijekom 15-ak minuta i publici zasigurno prirediti neviđeni spektakl za koji se već sada marljivo pripremaju.

- Ne postoji ništa veće od ovoga. Toliko sam uzbuđena što ću dijeliti pozornicu s Jennifer.  - napisala je Shakira na svom Twitteru koja će na finalu Super Bowla proslaviti i rođendan.

 

Uzbuđenje zbog nastupa nije krila ni Lopez. - Otkako sam vidjela Dianu Ross i njezin nastup s kojeg je odletjela i završila među oblacima sanjala sam o nastupu na Super Bowlu. A sada je sve još posebnije ne samo zato što je  100. obljetnica NFL-a već i zbog toga što nastupam s Latinom. Jedva čekam da  pokažemo što mi djevojke možemo na najvećoj svjetskoj pozornici - dodala je J.Lo.

Pojaviti se na finalu Super Bowla već je godinama stvar prestiža, a organizatori pozivnice uvijek šalju najvećim zvijezdama koje se rado odazivaju jer im je nastup prilika da se u najboljem svijetlu predstave pred minimalno 110 milijuna gledatelja. Iz godine u godinu izvođači se natječu tko će napraviti veći spektakl, a s obzirom na najavljena imena spektakl u Miamiju 2.veljače 2020 već je sada zagarantiran.

Ključne riječi

Komentara 1

WP
wpy81465
11:19 27.09.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća. Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najmanje 7835 do 9454 dolara tjedno. ------- >>>> www.Trade46.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije