Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HALLE BERRY

Oskarovka priznala kako je prije glumačke karijere živjela kao beskućnica

halle berry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
10.08.2017.
u 09:47

Kada sam se preselila u New York imala sam nešto novca kojeg sam zaradila kao model. To je nestalo nakon tri mjeseca i više nisam imala od čega živjeti. Nazvala sam mamu, no nije mi htjela ništa posuditi. Kasnije sam shvatila da mi je dala najbolju moguću lekciju: "ako želiš tamo živjeti, zaradi za sebe" - rekla je Halle

Oskarovka Halle Berry priznala je kako je jedan dio svog života živjela kao beskućnik te kako nije razgovarala godinu dana s majkom koja joj nije htjela posuditi novac. Danas joj je zahvlna zbog toga, rekla je u intervjuu za People.

- Kada sam se preselila u New York imala sam nešto novca kojeg sam zaradila kao model. To je nestalo nakon tri mjeseca i više nisam imala od čega živjeti. Nazvala sam mamu, no nije mi htjela ništa posuditi. Kasnije sam shvatila da mi je dala najbolju moguću lekciju: "ako želiš tamo živjeti, zaradi za sebe" - rekla je Halle, koja je nekoliko mjeseci živjela u skloništu za beskućnike. Tada je počela raditi kao konobarica, a onda su stigle i prve filmske uloge.

Halle trenutno prtomovira svoj novi film "Kidnap", u kojem glumi majku koja traga za svojim kidnapiranim djetetom.

 

 

 

 

Komentara 3

Avatar debela koli
debela koli
10:07 10.08.2017.

Predivna je.

BI
bitfojc
10:03 10.08.2017.

tragikomično je da postoje ljudi koje ova vijest zanima, a još je tragikomičnije da su novine danas prilagođene takvim ljudima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije