Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava domaćica

Oskarovka Lupita Nyongo’o postaje stjuardesa

Lupita Nyong'o
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
09.03.2014.
u 10:00

– U stvarnosti sličan scenarij u današnje vrijeme nije moguć. Osiguranja na aerodromima dovoljno su jaka da spriječe takve događaje – kaže Neeson čija je partnerica u trileru Julianne Moore.

Suradnja koju su 61-godišnja holivudska akcijska zvijezda Liam Neeson i redatelj Jaume Collet-Serra započeli s akcijskim trilerom “Ukradeni identitet” iz 2011. nastavila se filmom “Non-stop” istog žanra. U filmu koji u četvrtak stiže u kina Neeson opet ima posla s otmičarima, no ovaj put otmica se odvija na visini od 15 tisuća metara.

Liam je Bill Marks, američki savezni agent koji je zaglavio u rutini, predao se alkoholu pa i jedan na prvi pogled sasvim uobičajen dan na poslu započinje ispijanjem boce viskija u automobilu prije nego što se ukrca na let New York - London. No, tijekom leta prima seriju prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik sve dok se 150 milijuna dolara ne prebaci na tajni bankovni račun.

– U stvarnosti sličan scenarij u današnje vrijeme nije moguć. Osiguranja na aerodromima dovoljno su jaka da spriječe takve događaje – kaže Neeson čija je partnerica u trileru Julianne Moore. Neko vrijeme i njezin je lik Jen Summers, koja u avionu sjedi do Marksa, na listi sumnjivaca odgovornih za događaje na letu. Zvjezdanoj ekipi pridružila se i junakinja serije “Downton Abbey” Michelle Dockery u ulozi stjuardese Nancy koja je Billa zapamtila s prijašnjih letova i zna za njegov problem s alkoholom, a domaćicu u zrakoplovu odglumila je i “svježa” oskarovka Lupita Nyong’o, dok jednog od likova igra Scoot McNairy, kojeg uz Lupitu također gledamo u drami “12 godina ropstva” nagrađenoj Oscarom za najbolji film. Posebnu su obuku prošle glumice u ulozi stjuardesa.

– Prošle smo seminar o sigurnosnim procedurama, predstavljanju, postupanju s agresivnim putnicima, zaštiti prilaska pilotskoj kabini – govori Michelle Dockery. Film započinje i završava izvan zrakoplova, ali ostatak filma, za razliku od ostalih filmova slične tematike, odvija se unutar zrakoplova izgrađenog po uzoru na Boeing 767 s 29 sjedišta u prvom razredu i 159 u ekonomskom razredu, koji se mogao micati iako nikada nije trebao uzletjeti.

>>Lupita Nyong'o prije Oscara glumila u kenijskoj sapunici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije