Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par

Ova fotka potvrda je da 'ima nešto' između glumice i poznatog chefa?

Foto: L. Stanzl/Pixsell, G. Stanzl/Pixsell, S. Strukić/Pixsell, J. Galoić/Pixsell
1/4
24.11.2017.
u 15:35

Ornela Vištica i Mate Janković svoju navodnu vezu još nisu potvrdili, ali ni demnatirali, a Ornela se hvali kako uživa u večeri koju je pripremio Mate

Ovaj tjedan razotkriven je još jedan celebrity par, kako je prvi doznao Tportal glumica Ornela Vištica nova je ljubav poznatog chefa Mate Jankovića.

Iako ni zvijezda sapunica, ni član žirija "tri,dva,jedan - kuhaj!" nisu htjeli komentirati napise o njihovoj ljubavi niti činjenicu da su viđeni u romantičnom druženju u centru, sve je više znakova da su zajedno.

 

 

Kad je hrana i vino 👌😋

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

 

 

 

Tako je Ornela jučer na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se pohvalila kako je uživala u dobroj hrani jednog restorana u centru Zagreba, a zasluge za odličnu hranu pripadaju upravo Mati Jankoviću. Njegovo ime vidi se na meniju koji je Ornela slikala i objavila na društvenoj mreži, a i sam kuhar pohvalio se kako je tu večer kuhao u tom restoranu. 

Pogledajte kako je botoks uništio lica poznatih glumica

Komentara 2

SE
serđo12
18:00 24.11.2017.

Kratko će ti trajat,jer kad vidi mene,odmah će pasti kao i svaka dosad!

Avatar botoksmanija
botoksmanija
17:04 24.11.2017.

Drž se Mate.Nebu to dugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije