Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Prije 15 godina bila je Miss Jugoslavije, pogledajte kako danas izgleda

Foto: Youtube Screenshot
1/3
23.11.2017.
u 14:36

Tijana Stajšić 2002. godine osvojila je šesto mjesto na izboru za Miss svijeta, a sada na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama pokazala je koliko se promijenila, a obožavatelji misle da zasluge za to pripadaju estetskoj kirurgiji.

Prije 15 godina Tijana Stajšić predstavljala je Jugoslaviju na izboru za Miss svijeta i tada je ova zgodna manekenka i prvakinja Jugoslavije u karateu i ova ljepotica tada je zauzela šesto mjesto na svjetskom izboru.

Međutim, fotografije koje sada objavljuje na društvenim mrežama pokazuju koliko se ova 32-godišnjakinja fizički promijenila zadnjih godina. 

 

 

🍷

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on

 

 

 

💁🏽 #smile

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on

 

 

 

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on

 

 

 

👸🏾 2001. #missyugoslavia2001 #missworld2001 #minime 👧🏾 #17yearsold

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on

 

Obožavatelji koji je se sjećaju s izbora za miss primjećuju kako je Tijana bila na estetskim operacijama jer je prije izgledala prirodno, a sada  djeluje dosta "plastično". 

Tijana, rodom iz Sombora, veliku pažnju je privukla sudjelovanjem u Big Brotheru 2009. godine, a u međuvremenu je završila make up tečaj i time se i danas bavi. 

1/26

Komentara 78

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
14:49 23.11.2017.

E sada neka mi urednik VL koji je odgovoran za objavljivane ovakvih trećerazrednih bedastoća kaže kakve veze ima ova flundra s Hrvatskom ??? Krajnje je vrijeme da VL zaposli hrvatske urednike !!!

Avatar tetina
tetina
14:48 23.11.2017.

VL je li ovo spada u ruboku "vesti iz domovine "

OX
oxymoron
15:25 23.11.2017.

Na cemu je bio urednik da je ovako nesto objavio? Lobotomija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije