Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA GLUMICA

Ornela Vištica dirnula objavom do suza: Njezinu sliku i pisma godinama sam čuvala u kutiji

Foto: Instagram
1/12
28.05.2021.
u 11:41

Glumica Ornela Vištica s pratiteljima je podijelila priču o prijateljstvu i dirnula mnoge.

Dirljiva objava o dugogodišnjem prijateljstvu s Blancom iz Španjolske još je jedna u nizu priča koje je glumica Ornela Vištica podijelila s pratiteljima, a zbog koje su mnogi ostali pod dojmom. Naime, Blancu je upoznala preko pisma koje je primila posredstvom profesorice, preko vojske, tijekom posljeratnog razdoblja u BiH.

– Njenu sliku godinama sam čuvala u kutiji, kao i njena pisma. Malena Blanca iz Španjolske. S obzirom na to kako je španjolska vojska bila među Međunarodnim snagama za očuvanje poslijeratnog mira u BiH, mojoj profesorici preko vojske stigao je paketić s igračkama, fotografijom i pismom – krenula je s pričom talentirana glumica.

Foto: Hrvatski hrvački savez

"Postale smo prijateljice pismima. Prošle su godine, pojavile se društvene mreže i mobiteli i Blanca i ja smo se dogovorile za susret u Barceloni. Miješale smo jezike kako bismo jedna drugoj uživo sve ispričale o zemljama, ljudima, životima, odrastanjima. U tišinama između smijeha i suza, za razumijevanje srcem nije trebao prijevod. Draga Blanca! Mii querida amiga", dovršila je Vištica nakon čega je uslijedio niz komentara.

 "Tvoja empatija je bez granica kao i stav o životu i prijateljstvu. Samo rijetki ljudi posjeduju i realiziraju iskrenost ovih kvliteta na otvoren način kao ti. Tu se vidi tvoja skromnost koju si stavila ispred ega koji ne donosi ništa dobro", stoji u komentaru ispod fotografije na kojoj pozira s Blancom na kamenoj klupi iznad plaže.

Podsjetimo, glumica je početkom travnja otkrila kako se zarazila koronavirusom te sve izvijestila o svojim simptomima koji su se pojavili četiri dana nakon kontakta sa zaraženom osobom.

"Važno je ostati smiren, po meni, možda i najvažnije, i pratiti svoje tijelo. Srećom temperaturu sam zasad imala samo jedan dan i poprilično me oslabila. Iako svaki organizam reagira drukčije, reći ću kako meni najviše pomažu, čajevi, topla limunada i ananas. Imam nevjerojatnu želju za ribom. Pijem vitamin D, C, cink, beta glukan i aspirin. Dišem normalno. Čitam puno. Glava radi odlično. Jedino mi je tijelo malo usporeno, teško i iscrpljeno. Simptomi su se pojavili četvrti dan od kontakta, nešto jača glavobolja, pomislila sam kako je to od previše čitanja... Sretno svima koji se nešto teže bore s virusom i poruka za sve da se paze maksimalno. Vjerujem kako ćemo iz ovog vremena izaći snažniji, odgovorniji, smireniji i strpljiviji", napisala je glumica kazališta Kerempuh tada na Instagramu.

VIDEO Što su Talijani dobili nakon pobjede na Eurosongu?


 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ĐN
Đuro Nutrija
12:58 28.05.2021.

Prekrasna žena Ornela...

Avatar Sancia
Sancia
13:04 28.05.2021.

A ono, koja priča 🤢🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije