Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna Jenna

Ona je Channingu Tatumu i Jonahu Hillu treći kotač!

Channing Tatum i  Jenna Dewan Tatum
Foto: ©Chase Rollins 2014/Press Association/PIXSELL
25.06.2014.
u 08:50

Jedna je od najljepših žena u Hollywoodu, no njen suprug ima mušku romansu s komičarom Jonahom Hillom...

Jedna je od najljepših žena u Hollywoodu, no njen suprug ima mušku romansu s komičarom Jonahom Hillom. Naravno, radi se o glumici Jenni Dewan Tatum, supruzi Channinga Tatuma. Komičar i glumac veliki su prijatelji, a počesto se šale na vlastiti račun. Tako je svojedobno Jonah izjavio kako želi biti s Jennom, na što mu je Channing odgovorio kako ne postoji ništa što mu može dati zauzvrat, stoga ne da svoju suprugu. - Jonah želi biti sa mojom suprugom, i to nije baš fora. Već smo par puta razgovarali o tome, i uvijek postane jako čudno, našalio se Tatum.

O cijeloj šali 33-godišnja ljepotica progovorila je u showu Jimmyja Kimmela, rekavši kako se među dva momka ona ne osjeća baš ugodno. - Neki dan sam išla na set pa su me zadirkivali da sam Jonahova simpatija te me pitali jesam li čula da je zaljubljen u mene. Začudila sam se i rekla im da sam ja treći kotač s njima, dečki imaju sjajan odnos, ispričala je Jenna Kimmelu. Inače, Channing i Jonah snimili su nedavno film zajedno te su otad sjajni prijatelji, a očito im ni promotivne aktivnosti nisu teško pale. Poznati par se šali, ali i sjajno zabavlja. U ljubavi uživaju već osam godina, a prošle godine vezu je okrunila njihova prva kći Everly.

>>Channing Tatum postao otac djevojčice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije