Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi je natrag

On bi se pomirio? Hamilton posvetio pobjedu bivšoj djevojci

'Nicole Scherzinger and Lewis Hamilton attending the Men In Black 3 premiere, at the Odeon Leicester Square in central London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Press Association/PIXSELL
29.07.2013.
u 09:07

Čudno je bez nekoga ovdje kraj mene i rekao bih da je ovo jedna od utrka koju želite posvetiti nekome – kazao je 28-godišnjak nakon pobjede u Mađarskoj

Vozač Formule 1 Lewis Hamilton posvetio je jučerašnju pobjedu na Hungarian Grand Prixu svojoj bivšoj djevojci Nicole Scherzinger (35). Hamilton time daje naslutiti kako se ipak želi pomiriti sa zgodnom pjevačicom.

Hamilton je jučer rekao kako mu je pobjeda čudna bez nje kraj njega iako je s pjevačicom prekinuo njihovu petogodišnju vezu.

– Nije bilo lako posljednjih mjeseci. Moja obitelj bila je kraj mene cijelo vrijeme. Čudno je bez nekoga ovdje kraj mene i rekao bih da je ovo jedna od utrka koju želite posvetiti nekome – kazao je 28-godišnjak nakon utrke.

>> Slomljeni Hamilton: Ovo je jako teško razdoblje za mene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije