Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tisuće ga prate

Omiljeni hrvatski liječnik i influencer ima novi angažman na HRT-u: 'Sretan sam što sam dobio ovu priliku'

Zagreb: Na HRT-u se snima nova emisija koju vodi Natko Beck, hrvatski dr. Oz
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/8
21.09.2022.
u 11:25

„Zdravstvena pismenost važna je za sve nas. Kada bolje razumijemo zdravlje, sustav i bolesti, onda je i bolji ishod liječenja, a put kroz sustav ugodniji. Sretan sam što sam dobio priliku približiti medicinu ljudima“, istaknuo je dr. Natko Beck.

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka, 26. rujna na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 13:15 sati počinje s emitiranjem nove emisije ''Dr. Beck'', u kojoj nas na konzultacijama čeka sjajni dr. Natko Beck. Ove jeseni od ponedjeljka do četvrtka svoje će znanje dr. Natko Beck podijeliti s gledateljima i sa svojim kolegama stručnjacima učiniti informacije o zdravlju dostupnijima i razumljivijima svima. Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš omiljeni doktor Natko i njegovi sugovornici.

„Zdravstvena pismenost je važna za sve nas. Kada bolje razumijemo zdravlje, sustav i bolesti, onda je i bolji ishod liječenja, a put kroz sustav ugodniji. Sretan sam što sam dobio priliku približiti medicinu ljudima“, istaknuo je dr. Beck.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
„Razgovarat ćemo zdravlju i zdravstvu u Hrvatskoj na znanstveno relevantan, a opet publici razumljiv i zanimljiv način. Zdravlje je ono što zanima sve nas, neovisno o spolu i dobi. Razgovarat ćemo o temama iz svih područja medicine, želimo potaknuti naše gledatelje da još više vode brigu o svom zdravlju, ali i da se lakše nose kada, nažalost, tomu nije tako. Četrdeset minuta emisije posvećeno određenoj temi dragocjeno je vrijeme i za liječnike i za naše gledatelje pa ćemo ga stoga nastojati ispuniti korisnim informacijama, savjetima i iskustvima“, kazala je Gordana Škaljac Narančić, autorica i urednica projekta. Voditelj emisije je dr. Natko Beck, producentica je Margita Pandžić, realizatori su Vesna Luković Žarn i Anamaria Corazza, urednice emisije su Sanja Brajković, Tamara Peras i Tina Šimurina, a urednica projekta Gordana Škaljac Narančić.

Zdravlje nema alternative. Budite uz dr. Becka od ponedjeljka do četvrtka na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 13:15 sati i doznajte više o zdravstvenim problemima, kako se nositi s njima, kako ih liječiti i spriječiti. Dr. Beck, liječnik kojeg ćete voljeti i kojem ćete vjerovati!

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete II.?

Ključne riječi

Komentara 1

NN
novo nenormalni
12:16 21.09.2022.

Hrt će uz ovog omiljenog stručnjaka i znanstvenika cecu podići gledanost toliko da se druge televizije neće niti gledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije