Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY ZVIJEZDA

Kim Kardashian promijenila izgled i iznenadila fanove: 'Što se dogodilo s njezinim grudima?'

Kim Kardashian
Foto: Screenshot
1/8
21.09.2022.
u 10:32

Kardashian je prošlog tjedna gostovala u Late Late Showu Jamesa Cordena, a po riječima gledatelja, grudi su joj izgledale manje.  - Njezine grudi izgledaju puno manje sada - komentirali su obožavatelji na Twitteru.

Obožavatelji Kim Kardashian primijetili su kako je reality zvijezda promijenila izgled. Nakon što je smršavjela, čini se kako je Kim uklonila i implantate u grudima. Naime, Kardashian je prošlog tjedna gostovala u Late Late Showu Jamesa Cordena, a po riječima gledatelja, grudi su joj izgledale manje. 

 

- Njezine grudi izgledaju puno manje sada - komentirali su obožavatelji na Twitteru.

- Što se dogodilo njezinim grudima? - pitali su se fanovi.

 

Kim se godinama suočavala s tračevima o tome je li operirala nos i filere, kao i nagađanjima o njezinim poznatim oblinama. Nedavno je priznala da i dalje uzima botoks nakon što se zaklela da ga više nikada neće imati. Reality zvijezda je prvi put primila injekcije kada je imala 29 godina 2010. i odustala je od zahvata nakon što je njezina koža imala gadnu reakciju na njega. No,  u nedavnoj epizodi showa "Obitelj Kardashian", Kim je rekla: "Hvala Bogu na botoksu", dok je govorila o stresu studiranja za odvjetnika. Kim je 2016. priznala da je kozmetički poboljšala svoju stražnjicu, ali je rekla da je primila injekcije kortizona za liječenje problema s kožom.

Nedavno su obožavatelji podijelili teoriju da je Kim iskoristila svoj gubitak kilograma za Met Galu kako bi sakrila uklanjanje implantata u stražnjici.  Poduzetnica je otkrila da je izgubila 7 kilograma u samo tri tjedna kako bi stala u kultnu pripijenu haljinu Marilyn Monroe.

Međutim, Kimini pratitelji nagađaju da je ona "iskoristila narativ" pokušaja da stane u haljinu kako bi sakrila smanjenje svoje navodno podignute stražnjice.

VIDEO: Ova dama tijekom ispraćaja kraljice Elizabete grlila je plišanog korgija 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije