Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Devet godina braka

Omiljeni glumac iz 'Beverly Hillsa' se razvodi i otkrio je razlog razvoda

Foto: Profimedia
1/5
01.11.2019.
u 09:01

Ian Ziering kaže kako je previše poslovnih obaveza dovelo do razvoda od supruge Erin.

Nakon devet godina braka glumac Ian Ziering razvodi se od supruge Erin Kristin Ludwig.

- Teškog srca moram vas obavijestiti da se Erin i ja razvodimo. Zadnjih godina oboje smo bili prezaposleni i jednostavno naša veza se raspala - objasnio je u svojoj objavi 55-godišnji glumac koji se proslavio zahvaljujući ulozi u hit seriji iz 90-ih "Beverly Hills".

Iako više neće biti u braku Ian i Erin ostaju prijatelji i zajedno će i dalje odgajati svoje kćeri Miro Lorenu (8) i Pennu Mae (6).

- Ona je najbolja osoba koju sam upoznao i najbolja mama na svijetu - napisao je glumac. O svom razvodu odlučio je javnost obavijestiti sam jer, kako kaže, nije htio da se pojave neki tračevi koji nemaju veze s istinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a heavy heart that I tell you Erin and I are splitting up. With our hectic work schedules we could not be busier, and over the last few years have grown apart. She is one of the most incredible women I have ever met and the best mom to our kids. It has come to my attention that things are being written and said to sensationalize a situation that is simply not sensational. Any quote attributed to me is completely false and solely meant by haters to undermine our intention to continue to get along, protect and raise our daughters, and be examples of successful co-parents. We ask that you respect our privacy at this difficult time as we focus on what is important to us, our girls. Peace and love, Ian

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

 

- Tražim od svih da poštuju našu privatnost u ovom teškom trenutku u kojem je Erin i meni najvažnije fokusirati se na naše
djevojčice. - zamolio je Ian.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
14:20 01.11.2019.

Obozavam danasnje blebetanje kada se parovi razvode; ona je divna, on je divan..zauvijek cemo ostati najbolji prijatelji, ja ju/ga i dalje jako volim..ona/on je predivna osoba...blablabla! Koji K se onda rastajete!? Hajde ne .. kvake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije