Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
49 godina

Nije dobio životnu bitku! Slavni glumac umro od raka nakon godinu dana

Foto: Youtube Screenshot
1/4
16.09.2019.
u 17:41

Glumac s malih ekrana Brian Turk preminuo je u 49. godini života nakon što mu je prije godinu dana dijagnosticirana teška bolest.

Glumac Brian Turk kojeg smo imali priliku gledati u nizu uloga u serijama poput "Beverley Hills 902010", "Cirkus", "Hitna služba", "Boy Meets World" te "2 i pol muškarca" preminuo je u 49. godini života od raka, javlja The Sun.

Iza njega su ostali supruga i osmogodišnji sin, a za njih i njihove bližnje se još u srpnju pokrenula Go Fund Me kampanja kako bi im se pružila dodatna podrška u suočavanju s Brianovom bolešću.

- Brian je utjecao na mnoge od nas na pozitivan način. Bez obzira je li bio na nogometnom terenu, na Mater Dei ili USC-u, ili na pozornici ili u našim osobnim životima. Uvijek je bio tu kad smo ga trebali i kad se slavilo - stoji u službenoj objavi.

Brianu je prije godinu dana dijagnosticiran rak, a sada je nažalost terminalni ishod dijagnoze bio neizbježan. Bio je poznat po ulogama u filmovima "Američka pita 2", "Krokodil Dundee u Los Angelesu" i "Izgubljeni svijet: Jurassic Park".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije