Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kiparica tereza

Omiljena domaća serija dobiva novo pojačanje: 'Napravila sam pomutnju svojim dolaskom'

Foto: Nova TV
1/5
19.02.2024.
u 12:30

Potaknuta novom energijom, pročelnica za kulturu i turizam organizirat će dolazak slavne svjetske kiparice hrvatskih korijena Tereze Bujić u Zaglave. Kiparicu Terezu utjelovit će glumica Sandra Lončarić koju će gledatelji imati prilike od večeras gledati, kroz nekoliko epizoda.

Neočekivana pomutnja sprema se za pojedine mještane Zaglava u seriji 'Kumovi' koju od ponedjeljka do petka gledamo na Novoj TV. Kad Stanislav (Žarko Radić) dodijeli Milici (Petra Kraljev) novu funkciju, onu pročelnice za kulturu i turizam, isprva se krene okolo hvaliti, a onda u strahu da će izgubiti poziciju ništa ne prepušta slučaju i baci se na posao. Potaknuta novom energijom, pročelnica za kulturu i turizam organizirat će dolazak slavne svjetske kiparice hrvatskih korijena Tereze Bujić u Zaglave. Kiparicu Terezu utjelovit će glumica Sandra Lončarić koju će gledatelji imati prilike od večeras gledati, kroz nekoliko epizoda.

VEZANI ČLANCI:

„Jako mi je drago što su me 'Kumovi' pozvali kod sebe u goste, bili su fenomenalni domaćini. Bilo je tu zabave, jela, pića, dragih i veselih ljudi oko mene. A kakvu sam pomutnju napravila svojim dolaskom, mislim da me više neće zvati u goste. Što se točno događalo, pogledajte u novim nastavcima serije“, zagonetno je poručila Sandra.

Seriju 'Kumovi' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

VIDEO Aleksandra Prijović zapjevala i hrvatski hit "Tek je 12 sati" grupe ET na zadnjem koncertu u Osijeku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije