Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jure Brkljača

Oliverov nasljednik otkrio da mora na operaciju: 'Ne mogu čuti nikako'

Foto: Instagram
1/7
06.09.2020.
u 13:37

- Kad nastupam nekad slabije čujem neke frekvencije i muzičare i to mi dosta otežava i stvara pritisak, ali već sam nekako navikao s tim živjeti - iskren je Brkljača.

Zadranina Juru Brkljaču već godinama mnogi smatraju nasljednikom Olivera Dragojevića, a malo tko do sada je znao da se Jure već godinama ne čuje dobro. Zbog svega će uskoro i na operaciju kako bi uz manje muke mogao nastaviti nizati nove glazbene uspjehe.

1/3

-Od malena imam problema s uhom. Imam dogovorenu operaciju da mi se povrati sluh jer ja nemam zapravo nemam stremen i ne mogu čuti nikako. Možda stavim umjetni pa opet čuti po starom - kazao je Jure za RTL-ov Exkluziv.

Dodao je i da mu nedostatak sluha otežava posao kojim se bavi. - Kad nastupam nekad slabije čujem neke frekvencije i muzičare i to mi dosta otežava i stvara pritisak, ali već sam nekako navikao s tim živjeti - iskren je Brkljača koji se veseli izlasku albuma i dovršavanju novih pjesama.

A vesele ga i komplimenti obožavateljica koje nerijetko dobiva na račun svog izgleda na kojem marljivo radi svaki dan. - Oduvijek volim trenirati. Nikad mi nije teško. To me pokreće i da nema treninga tko zna što bi bilo sa mnom. To me drži u balansu - iskren je mladi pjevač i dodaje kako smatra da je djevojkama kod suprotnog spola najprimamljivija podlaktica. - Čak sam pročitao negdje da je njima snažna podlaktica na muškarcu kao nama njihov dekolte - kazao je Jure.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SB
sve bum vas tužil
19:07 06.09.2020.

Oliverov nasljednik, u čemu ?????????

ZA
zadar1
14:20 06.09.2020.

čuj nadljednika olivera dragojevića....🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije