Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u frankfurtu

Oliver: Iseljenici najviše vole “Cesaricu” jer ih podsjeća na domovinu

Oliver
Foto: Stipe Puđa
1/6
24.11.2013.
u 22:00

Na pozornici su se redali Crvena jabuka, Mate Bulić, Gibonni. – Volim nastupati vani, imam svoju vjernu publiku, nikad me ne razočaraju, a nadam se ni ja njih - kazao je Gibo.

Kada prošetate ulicama Frankfurta na Maini u jednu stvar možete biti sigurni, a to je da se nećete izgubiti. Naime, ako vam se na trenutak učini da ne znate gdje se nalazite zaustavite prvog prolaznika i šanse da će pričati hrvatski te vam objasniti kuda trebate ići su poveće.

Upravo činjenica da u Frankfurtu živi oko 20 tisuća Hrvata navela je obitelj Martinović da organizira, sada već tradicionalnu Hrvatsku noć. U Fraport Areni u subotu navečer čula se samo domaća pjesma i to u režiji ponajboljih hrvatskih izvođača. Večer su otvorili dečki iz Slavonia Banda, a onda je na pozornicu stupio stari morski vuk - Oliver Dragojević. Njegovi bezvremenski hitovi zagrijali su publiku, a Oliver je otkrio koja pjesma uvijek izazove najviše reakcija okupljenih.

- "Cesarici" se publika najviše raduje. Valjda ih taj tekst najviše podsjeća na domovinu - kazao je Oliver. Na pozornici su se redali Crvena jabuka, Mate Bulić, Gibonni.

- Volim nastupati vani, imam svoju vjernu publiku, nikad me ne razočaraju, a nadam se ni ja njih - kazao je odlično raspoloženi Gibo koji je s pozornice stalno dobacivao šale. Večer, koja je trajala više od osam sati, a na koju je prema procjenama organizatora stiglo oko 7500 ljudi začinila je Colonia. U svom stilu, energična Indira rasplesala je cijelu dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije