Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terminalni tumor

Oglasio se glazbenik kojem su liječnici rekli kako ima još 18 mjeseci života: Iskreno pucam sve više

Foto: instagram
1/5
28.12.2021.
u 14:04

Tomu Parkeru su dijagnosticirali terminalni tumor na mozgu koji se ne može ukloniti operacijom, ali dobr su vijesti kako se nakon radijacije i zračenja tumor ipak smanjio i liječnici ga sada drže pod kontrolom.

Glazbenik britansko-irskog boy benda ''The Wanted'' Tom Parker prošle godine u listopadu podijelio je s javnosti informaciju o svom teškom zdravstvenom stanju i rekao je tada da mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu koji se ne može operirati. Tom je ovaj vikend bio gost u emisiji Good Morning Britain zajedno s ostalim članovima benda. 

- Iskreno govoreći pucam sve više i više. Čudno je biti u istoj poziciji godinu dana nakon dijagnoze. Jako sam sretan što sam ponovno s dečkima i drago mi je što s vama mogu biti iskren - rekao je 33-godišnji glazbenik u televizijskoj emisiji. Otkako se suočio s dijagnozom odlučio je iskoristiti svoj javni utjecaj i počeo se zalagati za prenamjenu sredstava iz britanske državne blagajne za istraživanje i liječenje bolesti kojima medicina zasad nije pronašla način i lijek kojima bi takve zloćudne bolesti zaustavila i spasila živote. Tom je otkrio da ima tumor u vrijeme kada mu je supruga Kelsey bila drugi put trudna i taj period u kojem su se trebali veseliti prinovi obilježile su tužne vijesti o njegovoj bolesti i prognoza liječnika kako ima još samo 18 mjeseci života i od tada je prošao kemoterapiju i radioterapiju te su liječnici ipak nešto optimističniji, ali i dalje se tumor ne može operirati.

- Užasno je kada vam s 33 godine kažu da imate još 18 mjeseci života. Pokušavamo ne previše razmišljati o tome, nema druge opcije - rekao je prije godinu dana Tom. 

Božidar odbio kuhati i otišao kući!

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lasta mala
lasta mala
16:45 28.12.2021.

Zdravlje je SVE. Saznaš tek kad izgubiš.

BF
bf23
15:29 28.12.2021.

Ne mogu zamisliti taj osjećaj... Ne osjećaš se dobro, odeš na pregled i dobiješ nekakav kratak vijek trajanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije