Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva zadnja scena

Prva epizoda serije 'Područje bez signala' oduševila gledatelje: 'Čista petica! Konačno nešto dobro za gledati'

Foto: HRT/Screenshot
1/13
28.12.2021.
u 12:00

Seriju je na svom Facebooku najavio i Bitorajac koju ju je opisao kao seriju koja je "drukčija, ljudskija...", a ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih gledatelja.

Sinoć je na HRT-u emitirana prva epizoda nove domaće serije 'Područje bez signala' koju potpisuju producentica Ankica Jurić Tilić (56) i redatelj Dalibor Matanić (46). Serija je nastala na temelju istoimenog romana Roberta Perišića i okuplja istaknuta glumačka imena poput Renea Bitorajca, Krešimira Mikića, Tihane Lazović, Gorana Bogdana...

Seriju je na svom Facebooku najavio i Bitorajac koju ju je opisao kao seriju koja je "drukčija, ljudskija...", a ispod objave odmah su se zaredali komentari oduševljenih gledatelja. 

Foto: HRT/Screenshot
"Čista petica!", "Odlična", "Vrh! Pogotovo zadnja scena", "Konačno nekaj dobroga i domaćega za pogledat", nizali su se komentari. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Ipak, bilo je i onih kojima je serija 'preteška'. "Tmurno i depresivno, zašto ne napravite nastavke Bitange i princeze, naša najbolja serija", komentirao je jedan od gledatelja. "Serija je dosta dobra. Podsjeća na Jugoslaviju ali na onaj tužan način. Moć, sila i snaga koja se nažalost zaustavila i raspala", komentirala je jedna gledateljica. 

Inače, priča 'Područja bez signala' priča je o dvojici Zagrepčana koji dolaze u od sviju zaboravljen gradić s ciljem da ožive odavno propalu tvornicu, kako bi za misterioznog naručitelja proizveli turbinu kakva se već odavno ne proizvodi. U šest epizoda serija prati Olega (Rene Bitorajac), spretnog poslovnjaka, njegovog introvertiranog bratića Nikolu (Krešimir Mikić), Šeilu (Jovana Stojiljković), mladu kustosicu koja se vraća u svoje rodno mjesto, karizmatičnog inženjera, bivšeg sindikalnog vođu Jandu (Izudin Bajrović), mladog Branoša (Goran Bogdan), radnika koji ima sve atribute novog vođe, te opuštenu, bistru, spretnu konobaricu Lipšu (Tihana Lazović) koja se i u najizazovnijim situacijama dočeka na noge. Uz njih, u seriji glume Slavko Štimac, Lana Barić, Milena Zupančič, Stipe Radoja, Anđela Ramljak, Marko Mandić, Goran Marković te brojni drugi glumci. Serija je u rujnu osvojila je Grand Prix za najbolju seriju u programu International Panorama na svečanom zatvaranju najznačajnijeg svjetskog festivala serija Series Mania, održanom u francuskom gradu Lilleu.

20.12.2021., Zagreb - U Kaptol Boutique Cinema centru predstavljena je nova HTV-ova serija "Podrucje bez signala". Izudin Bajrovic, Ankica Juric Tilic, Kresimir Mikic, Tihana Lazovic, Dalibor Matanic, Jovana Stoiljkovic, Goran Bogdan, Rene Bitorajac Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL
VIDEO Božidar iz Večere za 5 odbio kuhati i otišao kući!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije