Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRESTANO KOMENTIRAJU

Oduzima dah! Tatjana Dragović zablistala u ovom izdanjem, a stižu komentari i iz Srbije

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/14
20.10.2020.
u 19:25

Domaća manekenka i po mnogima jedna od najzgodnijih Hrvatica Tatjana Dragović, poziranjem u izlogu vlastite prodavaonice kozmetičkih proizvoda izazvala je val komentara.

Istančanog modnog stila i vitkom figurom Tatjana Dragović godinama nosi titulu jedne od najzgodnijih žena u Hrvatskoj. Zgodna Zagrepčanka ovoga je puta pozirala u izlogu vlastite trgovine u Zagrebu, a komentari ne prestaju stizati.

"Predivna si", "Wow", "Koji stajling", "Boss lady" samo su neki od komentara koji hvale izgled bivše manekenke te nekoć supruge Gorana Ivaniševića. Među komentarima naišli su se i oni Sofije Milošević, srpske manekenke koja je oduševljeno komentirala izgled emotikonima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Osim Sofije, komentare joj je iz Srbije uputila i influencerica Ena Čubrilo, poznata kao Ena Luna. "Prelijepa", poručila je Ena, a Tatjana joj je odgovorila emotikonom srca.

Ova 43-godišnjakinja redovito plijeni pažnju svojim mladolikim izgledom, a ovoga ljeta posebno je uživala uz svog partnera Vlahu Arbulića s kojim ima 6-godišnju kćer Luce. Detalje ljetovanja bilježila je fotografijama na Instagramu koje su redovito komentirane i zasute komplimentima na račun njezine figure.

"Nestvarna si", "Kao vino", "Turbo tijelo", "Savršenstvo bez mane", "Kraljica mora", "Predivna si. Od sve ove šume na Instagramu zaista odskačeš i zračiš", nizali su se komentari na jednoj od ljetnih slika.

Inače, iz braka s Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece - 16 godišnju Amber Mariju te 12-godišnjeg sina Emanuela. Amber Marija je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 16-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspjehe. S treninzima je započela još prije sedam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran.

 

Komentara 5

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
01:47 21.10.2020.

"Wow", "Koji stajling", "Boss lady" -vidim sami hrvati na našem tradicionalnom narodnom narječju izjavljuju životne mudrosti i zanimljive pohvale. Na potpuno neprirodno umjetnu našminkanu nacrtanu facu u usiljenoj pozi, kakvu bi mogao savršeno iskopirati i mlađi obrijani muškarac da sese toliko napudra, izlijepi obrve, trepavice, ekstenzije kose, i iscrta oči i usnice.

DU
Deleted user
07:39 21.10.2020.

Đe mi je dah...đe je moj dah??? Daah, đe siii? Glupost, i to malo krupnija...

Avatar lav_alex
lav_alex
07:57 21.10.2020.

Hrvati bi mogli izumrijeti od silne ljepote. Svakih pet minuta im netko oduzme dah. On topic: žena se bavi svojim izgledom i djecom i to bi bilo to. S toliko love i slobodnog vremena skoro svaka žena bi mogla tako izgledati. Šminka i plastičari čine čuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije