Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odlazak u kino imperativ je nezaboravnog druženja

Cineplexx
Foto: Promo
1/7
10.06.2019.
u 16:02

Kino je odrediše dobre zabave za sve koji vole provoditi slobodno vrijeme uz društvu najdražih osoba, a svjetski trend odlaska u kino ne prestaje

Svi volimo film. Bez obzira jesmo li ljubitelji Ratova zvijezda, uživamo li u romantičnim komedijama ili jednostavno ne možemo prestati gledati reprize kultnog Terminatoru, ono što nas povezuje s filmom je druženje, smijeh i dobra zabava. Film nije samo sedma umjetnost, već sve što dolazi s njime – miris svježih kokica, udobne fotelje, kristalno jasna slika na velikom ekranu te besprijekorni zvučni efekti.

Foto: Arena Hospitality Group

Da kino ostaje glavna destinacija nezaboravnih trenutaka potvrđuju i protagonisti image kampanje najvećeg istočnoeuropskog lanca multipleks kino dvorana, Cineplexxa. Jedan od najpoznatijih regionalnih YouTubera, Matija Lazarević (@LayZ), splitska influencerica Vedrana Ilić (@mucepheli_by_vedrana), zagrebačka YouTuberica, Ana Zibar (@zenskisvijet), te obitelj Makjanić (muž Toma, djeca Mladen i Maria) s Hvara gdje četiri zida kuće drži mama Anastazija (@stazisweets), na jedan dan zamijenili su svoje svakodnevne aktivnosti splitskim Cineplexx multipleksom i moramo priznati kako su se osjećali kao doma. Da je kino zabava za cijelu obitelj, da se u kinu rađaju neke nove ljubavi dok grickate prefine kokice udobno smješteni u kino sjedala u kojima se osjećate kao doma, pokazuju nam akteri koji jednostavno, nakon cijelog dana, jednoglasno izjavljuju kako vole Cineplexx koji im pruža kvalitetno izdvojeno vrijeme.

Foto: Arena Hospitality Group

Kino je odrediše dobre zabave za sve koji vole provoditi slobodno vrijeme uz društvu najdražih osoba, a svjetski trend odlaska u kino ne prestaje. Dvorane se opremaju najnovijom tehnologijom koje pružaju potpuni užitak gledanja, poput MX4D dvorane u Cineplexx multipleksu City Centera one Split, a u raznolikoj ponudi svatko može pronaći nešto po svom ukusu. Bez obzira o kojoj vrsti filma je riječ, Cineplexx svojim posjetiteljima pruža jedinstveni doživljaj gledanja filma kojem se neprestano vraćaju u City Center one East Zagreb i Split.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije