Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su ga voljeli

Od legende se oprostila i Severina: Najobožavaniji zbogom

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/7
26.11.2020.
u 11:45

Vijest da je preminuo Diego Maradona pogodila je svijet sporta, a od nogometne ikone oprašta se i svijet estrade.

Svijet je jučer ostao bez jednog od najvećih nogometnih imena svih vremena i na društvenim mrežama od velikog Diega Maradone opraštaju se osobe iz svijeta sporta, ali i osobe s estrade koje su se divile njegovim nogometnim majstorijama. Od nogometne legende oprostila se i naša pjevačica Severina koja je objavila njegovu fotografiju i napisala: Najobožavaniji... Zbogom mister Maradona.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Argentinski nogometaš preminuo je u 61. godini i kako prenose tamošnji mediji u krevetu ga je bez svijesti nešto prije podneva zatekla medicinska sestra koja je odmah nazvala hitnu pomoć, no do dolaska liječnika već je bilo kasno. Pokušali su ga oživjeti, ali svi napori su bili uzaludni. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena umro je u krevetu od srčanog udara.

Maradona je osim po genijalnim nogometnim vještinama bio poznat i po burnom privatnom životu i s Claudijom Villafañe bio je u braku od 1984. do 2004. godine te su imali dvije kćeri, a u svojim izvanbračnim aferama dobio je još šestero djece.  Prošle godine je priznao očinstvo troje djece na Kubi i to s tri različite žene.

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chanchir
12:06 26.11.2020.

A ja mislija da se onom ustaši Vučiću ča dogodilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije