Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije potvrđen uzrok smrti

Objavljeni prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja koji je preminuo u 55. godini

Foto: Instagram
1/15
01.11.2023.
u 11:00

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji "Prijatelji", preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca.

Objavljeni su prvi rezultati toksikološkog nalaza koji su potvrdili da Matthew Perry nije konzumirao fentanil ni metamfetamin, te nema tragova tih ilegalnih supstanci u njegovom tijelu. Ovo je samo prvi nalaz, a očekuje se i novi veliki nalaz koja bi trebao otkriti je li u njegovom tijelu bila opasna doza nekog lijeka za koji je posjedovao liječnički recept.

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji "Prijatelji", preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi vezano za smrt glumca. Perry je pronađen mrtav u svom domu i prema nekima je moguć uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se glumac utopio.

Potvrđeno je kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu i pronašli su samo lijekove za koje je imao recept od liječnika i nije bilo očitih znakova traume, potvrdio je glasnogovornik policije Los Angelesa za medije. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles potvrdio je ranije kako je autopsija završena u nedjelju te se još čekaju toksikološki nalazi, a s patologije su objasnili kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja.  - U slučajevima kada se uzrok smrti ne može utvrditi u vrijeme obdukcije, izdat će se odgođena potvrda dok se ne završe dodatne analize - stoji u objašnjenju. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

Glasnogovornik vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey rekao je za CNN da je hitna pomoć u Perryjev dom stigla u subotu u 16:07, a policija je stigla koju minutu kasnije. Perry (54) je pronađen u svojoj hidromasažnoj kadi i bio je bez svijesti, navodi Los Angeles Times pozivajući se na izvore iz policije. Perryjevi roditelji, John Bennett Perry i Suzanne Morrison, zajedno s njegovim očuhom,  Keithom Morrisonom, viđeni su kako dolaze u glumčev dom u subotu navečer dok je policija još obavljala očevid. 

VEZANI ČLANCI:

 - Slomljeni smo zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Matthew je donio svijetu toliko radosti, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu toliko značili i cijenimo ogroman izljev ljubavi - stoji u izjavi obitelji. Glumac je preminuo nakon sportskog treninga na kojemu je bio tijekom jutra i to na popularnom 'piklbolu'. Tu je bio oko dva sata, a po povratku kući poslao je asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog u jacuzziju te pozvao 911. 

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
18:19 01.11.2023.

Ovaj tip je za Hrvatsku važniji nego ASK, demografija, useljavanje i male plaće zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije