Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOHEMIAN RHAPSODY

Objavljena prva fotografija Ramija Maleka u ulozi Freddieja Mercuryja

Rami Malek kao Mr. Robot
Foto: Promo
1/4
07.09.2017.
u 11:12

- Kada otvorite oči i u ogledalu vidite sasvim drugu osobu, trenutak je koji pamtite - kazao je Malek koji zaista neodoljivo podsjeća na Freddieja.

Magazin Entertainment Weekly objavio je prvu fotografiju Ramija Maleka u ulozi Freddieja Mercuryja, legendarnog frontmena grupe Queen. Riječ je o filmu "Bohemian Rhapsody" u režiji Bryana Singera, a premijera je najavljena za Božić 2018.

- Kada otvorite oči i u ogledalu vidite sasvim drugu osobu, trenutak je koji pamtite - kazao je Malek koji zaista neodoljivo podsjeća na Freddieja. No, problem je što je Mercury imao nedostižan raspon glasa od čak četiri oktave. Zvijezda serije "Mr. Robot" će pjevati u filmu, no njegov glas će se nadopunjavati Freddiejem.

- Pokušat ćemo koristiti moj glas što je više moguće, no za one dijelove koje ne mogu otpjevati korisitit će se originalni Freddijevi vokali - kazao je Malek, koji ovih dana u poznatom studiju u Abbey Roadu snima klasike Queena.

Film "Bohemian Rhapsody" kronološki će prikazati razvoj grupe Queen od nastanka 1970. pa do čuvenog nastupa na Live Aidu 1986., šest godina prije smrti Freddieja Mercuryja. Prva objavljena fotografija iz filma upravo je bazirana na Freddiejvom izgledu s tog poznatog nastupa Queena.  

- Ne bih to nazvao klasičnim biografskim filmom. Slavit ćemo glazbu - kazao je redatelj Singer za EW

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije