Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna brineta

Obiteljsko putovanje Ive Šarić u susjednu državu: Podijelila preslatke trenutke sa sinom

Iva Šarić Leko
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/11
07.11.2023.
u 17:07

Atraktivna voditeljica i manekenka Iva Šarić podijelila je preslatku fotografiju sa sinom Leonom s juniorskog nogometnog turnira u Tivatu.

Bivša HRT-ova voditeljica i manekenka Iva Šarić (34) na društvenoj mreži Instagram objavila je preslatku fotografiju sa sinom Leonom s juniorskog nogometnog turnira koji se održao u Tivatu u Crnoj Gori. Atraktivna brineta gotovo uvijek plijeni pažnju medija, a ovog puta je odlučila podijeliti lijepe trenutke njihova obiteljskog putovanja. 

Istina je da je u njihovu euforičnom domu lopta glavni rekvizit za igru, a svi mališani su ljubitelji nogometa. Iva iza sebe ima brak s umirovljenim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom te zajedno imaju sinove 11-godišnjeg Carlosa i dvije godine mlađeg Leona - koji je ovog puta zvijezda maminog Instagrama. 

S nogometnim reprezentativcem Brunom Petkovićem (29) ova zanosna Zagrepčanka ima sina Adriana koji je u travnju napunio dvije godine. Njihova ljubavna priča definitivno nalikuje filmskoj. Naime, Iva je radila kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjua 2019. kliknula je i s našim reprezentativcem. Iva je tada radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi rođendana.

VEZANI ČLANCI:

- Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan - osvrnula se Iva za Story u travnju ove godine kada su zajedno pozirali za naslovnu stranu. Istaknula je da joj je Bruno velika podrška i iznimno važan oslonac u životu, baš kao i ona njemu.

- Slobodno vrijeme posvećujemo isključivo obitelji i naravno da su mi Iva i obitelj najveća podrška i motivacija. Dolazim iz sportske obitelji i sport mi je od malih nogu u krvi. Bez toga ne mogu zamisliti svoj život - priznao je uspješan Metkovčanin koji je sa samo 12 godina iz malog grada sam došao u hrvatsku metropolu kako bi ostvario svoje snove.
- Bruno je divan otac. Adrian i on imaju poseban odnos koji samo njih dvojica razumiju. Dok je bio beba, Adrian je bio privrženiji meni, ali što je stariji, više traži tatu - istaknula je lijepa Iva koja na Instagramu broji više od pedeset tisuća pratitelja. 

Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije