Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problem su međuljudski odnosi

Drama u 'Životu na vagi', Jure zaplakao: 'Martin je trebao pustiti da on pobijedi...'

Život na vagi
Foto: RTL
1/24
07.11.2023.
u 16:05

U jučerašnjoj su epizodi kandidati imali jedan izazov, a posebno su se istaknuli međuljudski odnosi u timovima. U borbu za ispunjenje želja prvo je na red došao crveni tim. Timovi su kao zadatak imali odraditi triatlon koji se sastojao do plivanja u rijeci, trčanja i vožnje bicikla, nakon kojeg je pobjednik mogao osvojiti videopoziv s bližnjima.

Ponedjeljak znači i nova, zanimljiva epizoda showa 'Život na vagi'. U jučerašnjoj su epizodi kandidati imali jedan izazov, a posebno su se istaknuli međuljudski odnosi u timovima. U borbu za ispunjenje želja prvo je na red došao crveni tim. Timovi su kao zadatak imali odraditi triatlon koji se sastojao do plivanja u rijeci, trčanja i vožnje bicikla. U crvenom timu pobjedu je odnio Goran, koji je od produkcije tražio da ponovno u show vrati Marcelu. Međuljudski odnosi u crvenom timu posebno su se istaknuli i kada je Goran nakon što je odradio svoj zadatak se vratio po svoju suprugu Ljubu koja je zapela na prvoj prepreci, a podršku u završavanju staze pružio joj je i ostatak tima. 

U plavom timu, koji je drugi prisustvovao zadatku, članovi su se dogovorili da će pustiti Juru da pobijedi, jer je on istaknuo da bi želio osvojiti videopoziv sa svojom obitelji kako bi vratio motivaciju koje mu nedostaje. Nakon dogovora tima, kapetan Martin i Jure istaknuli su da jednako žele pobjedu te da će se pošteno natjecati za što nije znala Nina koja je tijekom utrke bodrila Juru te namjerno usporila kako bi ju on stigao. Ninu je naljutilo Martinovo ponašanje, pa je i sama ubrzala u drugom dijelu staze, a tim je kasnije razgovarao o toj situaciji.

- Nisam znala da su se Jure i Martin dogovorili da će se boriti jedan protiv drugoga. Želim se ispričati zbog svoje reakcije jer baš mi je danas bilo stalo da se ispoštuje dogovor iako je to između njih dvoje. Ako su oni sebi okej, tko sam ja da se miješam - rekla je Nina, a potom se i Jure oglasio oko toga.

- Realno, Martin je htio popustiti i koliko god bi meni dobrodošao poziv s obitelji smatram da će i njemu dobro doći - rekao je Jure koji je nakon izazova i zaplakao, a tješila ga je Nina.

- Čini se da u našem plavom timu uvijek dođe do nedostatka komunikacije, dečki vole previše pričati, a čini se da najviše vole pričati kada su sami - komentirala je Nina.

- Vjerujem da naš dogovor ne bi trebao smetati timu, ali trebali smo to nagovijestiti pa bi i drugi onda dali malo više od sebe - zaključio je Martin. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Martin je odmah iskoristio svoj poziv i rasplakao čim je čuo svoje najmilije, a među njima je bio i Martinov kum triatlonac kojem je posvetio današnju pobjedu. „Ovaj poziv mi je stvarno dobro došao, ispunio sam srce ljubavlju i toplinom, i to će mi biti vjetar u leđa za dalje“, rekao je. Nakon toga došao je Goran sa svojom željom - Marselom! „Žena se vratila!“ iznenađeno je komentirao Jure. „Drago mi je što sam se vratila“, rekla je Marsela koja je vani izgubila šest kilograma.

VIDEO Janica Kostelić u šetnji s djecom na Jarunu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije