Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvukao se

O.J. Simpson izlazi na slobodu!

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.07.2017.
u 21:12

Simpson je proglašen krivim 2008. godine i tada je dobio 33 godine zatvora zbog oružane pljačke i otmice u Las Vegasu.

Nakon devet godina u zatvoru O. J. Simpsonu Odbor za pomilovanje odobrio je Simpsonu puštanje na uvjetnu slobodu i iz zatvora će izaći 1. listopad.

Odslužio je manje od trećine kazne za oružanu pljačku i napad s oružjem. Kada su sva četiri člana Odbora odobrila njegovo puštanje na slobodu Simpson im je rekao hvala i dodao: Odslužio sam svoje. Simpson je proglašen krivim 2008. godine i tada je dobio 33 godine zatvora zbog oružane pljačke u Las Vegasu, a osuđen je točno 13 godina nakon što je oslobođen optužbe da je ubio svoju suprugu Nicole Brown Simpson. 

U četvrtak se 70-godišnji O.J. pojavio pred članovima povjerenstva za pomilovanje putem video veze iz zatvora Lovelock, udaljenog oko 160 kilometara od sudskog ureda u Carson Cityju.  Bivša sportska i glumačka zvijezda, Simpson je spustio glavu i činilo se da je zaplakao dok ga je četveročlani odbor jednoglasno odlučio pustiti na prijevremenu slobodu.

Oni su saslušali iskaze Simpsonove punoljetne kćeri Arnelle i Brucea Fromonga, jednog od dvoje trgovaca sportskim memorabilijama koje je Simpson 13. rujna 2007. pokušao opljačkati.  Sud je odluku obrazložio time da je Simpson poštovao sva zatvorska pravila, da ranije nije bio osuđivan i da predstavlja minimalnu sigurnosnu prijetnju za javnost. 

Komentara 1

VI
Vito
08:08 21.07.2017.

putem video veze iz zatvora Lovelock, udaljenog oko 160 kilometara ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Zamisli ti ovog čuda 21. stoljeća. _______ Zar nisu čuli za vpts ap i viber??? _________ I to ti je tehnologija - gledaju se na udaljenosti od 160 km,, u američkom mjernom sustavu to je 100 milja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije