Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad uzbudljivije

O finalistu Eurosonga doslovno je odlučivao jedan bod!

Prva polufinalna večer Eurosonga
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
17.05.2019.
u 18:10

Tko je skoro završio u finalu, a tko imao najmanje glasova bit će poznato u nedjelju kada će se održati finalna večer Eurosonga.

Da je ovo jedno od najuzbudljivijih izdanja Eurosonga, upravo je potvrdio i izvršni supervizor Eurosonga, Jon Ola Sand.

Na Twitteru je objavio zanimljiv detalj sa sinoćnjeg natjecanja kojim je htio pokazati da je svaki glas na ovom natjecanju itekako bitan. Naime, razlika između desetog plasiranog i 'prvog ispod crte' u drugoj polufinalnoj večeri je samo jedan bod.

Od deset natjecatelja koji su prošli u finalnu večer Eurosonga, publika i žiri bili su složni čak za njih sedam, piše na njegovom Twitteru. Bitno je spomenuti da je prvu polufinalnu večer razlika između 10. i 11. mjesta također bila vrlo mala, a radilo se o samo dva glasa razlike.

U nedjelju, nakon finalne večeri, bit će poznato i koje su to zemlje koje su skoro završile u finalu.

Pogledajte video: Večernjakov kritičar Hrvoje Horvat: 'Roko Blažević nije Ćiro Blažević' 

Komentara 6

TA
tarzan
19:02 17.05.2019.

Lažu. Hoće samo da se nazove pa da oni kupe lovu jer znamo koliko jedan poziv ili SMS poruka košta.

PR
prajdali100
19:59 17.05.2019.

...a naslovnicu članka resi fotografija srpske predstavnice.Mnogo dobro.

SK
sandra.kranjcec1976
20:26 17.05.2019.

Baš me zanima koliko bi pljuvanja bilo da nam stranac piše ili pjeva pjesmu, npr. Švedima crnci, San Marinu Turčin, Italiji Arap, Francuzima Marokanac, i zanimljivo svi među favoritima. Mi bi se međusobno prije poklali nego gledali da imamo bolju pjesmu.. Htjeli ste dobili ste..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije