Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRATE JE

Novi problemi za Severinu! Nakon Kojića odrekle su je se i poznate kolegice

Severina
Foto: Instagram
1/7
11.11.2020.
u 20:42

Lepa Brena  obiteljska je prijateljica Kojićevih i njihova prva susjeda u elitnom kvartu Bežanijska kosa u Beogradu, a premda se družila sa Severinom i na društvenim mrežama objavljivala zajedničke fotografije, čini se da je prijateljstvu došao kraj.

Mediji u regiji sve glasnije govore o navodnom razvodu Severine i Igora Kojića. Već neko vrijeme se nagađa kako Severina više nije u tako dobrim odnosima s obitelji Kojić, a prema pisanju nekoliko medija u Srbiji navodno se Severina posvađala sa svekrom i svekrvom dok je bila u karanteni u njihovom domu u Beogradu.

Navodno je do svađe došlo nakon što je pjevačica sugerirala da malo preurede kuću. U travnju se Severina vratila u Zagreb, ali njezin suprug Igor ostao je u Beogradu i od tada nisu zajedno viđeni u javnosti. Nakon toga pjevačicu su na Instagramu otpratili Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić Keba te sestra Nataša, a sada su to napravile i njene kolegice Lepa Brena i Ana Bekuta.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 Lepa Brena  obiteljska je prijateljica Kojićevih i njihova prva susjeda u elitnom kvartu Bežanijska kosa u Beogradu, a premda se družila sa Severinom i na društvenim mrežama objavljivala zajedničke fotografije, čini se da je prijateljstvu došao kraj.

Ana Bekuta je s Brenom i Severinom tulumarila prije četiri godine na rođendanu Saše Matića. Tada su se sve zajedno fotografirale, a Bekuta je u opisu fotke napisala "tripice".

Severina
1/9

Igor Kojić je prije nekoliko dana objavio znakoviti status na Instagram storyju kako 'treba slijediti svoj put'.

- Ljudi koji vam govore istinu pokušavaju vas osloboditi iz zatvora u kojem niste svjesni da se nalazite, napisao je Igor na Instagramu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Severina se na Instagramu pravi kao da je sve u redu. Danas je postavila fotografiju na kojoj je nasmijana, a pokraj nje je napisala "Život je čudo". 

 

 

Ključne riječi

Komentara 34

AR
ares2020
21:23 11.11.2020.

Pa nisu joj to bile kolegice nego "koleginice" :)

PR
predradnik
22:14 11.11.2020.

shrvan sam.

TI
Tigarrr
21:46 11.11.2020.

Ne razumijem ovaj srpski izraz koji ste upotrijebili...da su je Kojići otpratili na instagramu...pa molim da nam pojasnite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije