Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo hrabro

Novi posao: Pogledajte čime će se baviti supruga Georgea Clooneya

Foto: IPA/PIXSELL
1/3
10.04.2019.
u 19:12

Amal Clooney je svima dokazala da je pametna i razborita, a britansko Ministarstvo vanjskih poslova je to shvatilo i povjerilo joj novi zadatak.

Supruga holivudskog glumca Georgea Clooneya, Amal Clooney (41) koja se dokazala u borbi za ljudska prava, sprema se za novi poslovni pothvat.

Naime Ministarstvo vanjskih poslova Velike Britanije odlučilo je Amal povjeriti rad na kampanji za slobodu medija širom svijeta te će se brinuti za sigurnost novinara. Odavno je dokazala da nije samo lijepa supruga poznatog glumca, a kao odvjetnica često brani novinare za koje zna da su česta meta kada pokušaju ispričati istinu, otkrila je Amal u razgovoru za E!.

Za rad u ovoj kampanji neće primati nikakvu naknadu, a ovakvu inicijativu britanske Vlade podržala je objeručke.

-Pozdravljam inicijativu britanske Vlade koja je uvidjela da postoji veliki problem s medijima, da se sve više novinara ubija ili stavlja u zatvore diljem svijeta. Radujem se radu na novim zakonskim inicijativama koje mogu pomoći i osigurati učinkovitiju međunarodnu suradnju - rekla je Amal za medije.

Pogledajte koji parovi su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije