Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Novi obrati u turskoj sapunici '1001' noć'

1001 noc
17.09.2010.
u 09:39

Šeherezada će uskoro napokon Onuru reći "da", ali će je na dan vjenčanja dočekati neugodno iznenađenje zbog kojeg će postati "odbjegla nevjesta".

Svi su ludi za Šeherezadom i Onurom. Turska serija "1001 noć" prikazuje se u Hrvatskoj tek mjesec dana, a već je postala ultimativni hit na malim ekranima koji ne propušta ni staro niti mlado. Svi bi htjeli znati hoće li se sputana strast Onura i Šeherezade napokon razbuktati. Kad Kan uskoro zavoli Onura i počne ga zvati "tatom", Šeherezada će napokon samouvjerenom milijunašu reći "da", no na dan vjenčanja dogodit će se šokantan obrat zbog kojeg će postati "odbjegla nevjesta". Optužba bivše zaposlenice tvrtke Binjapi bacit će sjenu na Onurovu moralnost, a u dobro režiran medijski skandal povjerovat će i sama Šeherezada.

Upornom Onuru Aksalu dugo će trebati da opet zadobije njezino povjerenje, a ženu njegova života do tada će pokušati zavesti njegov najbolji prijatelj i poslovni partner Kerem koji će u posljednji trenutak shvatiti da nikad neće imati Šeherezadinu ljubav. Nakon mnogo razočaranja, Benu ipak postane njegova nevjesta, no bračnu idilu naruši otkrivanje nove obiteljske tajne koja će unijeti sjeme razdora u dotad skladnu obitelj Inceoglu.

Na scenu će uskoro stupiti i Keremov promiskuitetni mlađi brat Burak koji će dolaskom u Istanbul pokušati pobjeći od grijeha prošlosti. Dok ga oni budu polako sustizali, emocionalno nesređeni Burak zaljubljuje se u Melek, mlađu sestru Šeherezadine najbolje prijateljice Benu, no i njihova turbulentna veza naići će na mnoge prepreke. Brak koji svoje nije mogao svladati jest onaj između Ali Kemala i Fusun koja se nikako neće moći pomiriti s nevjerom svog supruga. Nakon što pobijedi tumor zbog kojeg joj je suprug teška srca ostavio ljubavnicu, Fusun će pasti u zagrljaj učitelja slikanja svoje kćeri. To joj dotad tolerantna svekrva Nandida neće moći oprostiti pa će se zla snaha obitelji Evliyaoglu za kaznu naći na ulici. Razvedeni Ali Kemal roditeljima će prirediti novi skandal, dok će Šeherezadu i Onura nakon dugo očekivanog vjenčanja dočekati novi šok...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije