Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak pjevača

Novi detalji nesreće: 'Šabanu su dali neke lijekove, više se nije probudio'

Foto: Instagram, Screenshot/YouTube
1/4
19.02.2019.
u 12:38

Srpski ministar Ivica Dačić otkrio je nove detalje nesreće u kojoj je stradao pjevač Šaban Šaulić.

Vijest o smrti Šabana Šaulića proteklog je vikenda zavila u crno obožavatelje narodne glazbe. Šaban je život izgubio u strašnoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, a iz dana u dan u javnost cure novi detalji o nesreći. Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić gostujući na jednoj srpskoj televiziji osvrnuo se na smrt kralja narodne glazbe otkrivši nove informacije o nesreći.

Dačić tvrdi da je Šaban Šaulić nakon nesreće izašao iz automobila bez tragova ozljeda zbog čega se mora preispitati uzrok smrti. – Šaban je iz automobila izašao, ali je bio toliko loše da su praktički morali napraviti neku intervenciju i odvesti ga u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svjestan. Izišao je bez tragova ozljeda. Žalio se da je imao problema s grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužitelj sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro – izjavio je Dačić, a njegovu izjavu prenio je Blic.

Otkrio je i da još ne zna kada će tijelo biti prevezeno u Beograd, a to nikako neće biti prije četvrtka za kada je zakazana obdukcija u Njemačkoj. – Još nisam sreo čovjeka koji nije spomenuo Šabanovu smrt, to je veliki gubitak. Bio je dobar čovjek, uvijek se odazivao i pomagao mladim pjevačima, pjesme im je smišljao... Volio je pjevati, ima pjevača koji otpjevaju dvije ili tri pjesme i doviđenja. On je bio u stanju ostati cijelu noć i iz duše je pjevao. Jedan je Šaban – dodao je Dačić i istaknuo kako bi pjevač trebao biti pokopan u Aleji velikana.

Srpski ministar otkrio je i da se u Šabanovoj obitelji spremalo veliko slavlje, a sada je s obzirom na tragediju upitno hoće li se išta od toga dogoditi. – Čovjek nikad ne zna kada će otići s ovog svijeta, zato treba živjeti dan svaki kao zadnji. Najgore je to što je njegov sin pripremao svadbu, ali dogodilo se kako se dogodilo – zaključio je potreseni Dačić.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju.

Ključne riječi

Komentara 52

Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:27 19.02.2019.

"...Novi detalji nesreće: 'Šabanu su dali neke lijekove, više se nije probudio'..."___Ma ubiše ga Švabe, majke im ga ...

Avatar tituš
tituš
14:18 19.02.2019.

HVALJEN ISUS I MARIJA puče hrvatski, katolički, evo me na portal nakon višestrukih zabrana, nadam se da ću sad izdržati barem 48 sati!

Avatar MarkoHR
MarkoHR
13:06 19.02.2019.

Ne poznajem uopće tog pjevača, niti sam ga čuo, niti znam barem jednu njegovu pjesmu.. Tursko-arapski melos oduvijek je bio potpuno izvan mojih glazbenih afiniteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije