Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio u autu

Kum Šabana Šaulića otkrio sve detalje tragične nesreće: 'Stalno je gledao na sat'

Šaban Šaulić
Foto: Screenshot
1/3
18.02.2019.
u 11:56

Rekao je i kako je pjevač gledao na sat cijelo vrijeme dok je pjevao, ali i da su prije polaska komentirali slaba svjetla na automobilu.

Kum Šabana Šaulića, Slobodan Stojadinović, zadobio je teške ozljede u prometnoj nesreći u kojoj je pjevač izgubio život, a za Blic je ispričao detalje traumatičnog događaja.

– Do pola 4 imali smo nastup u klubu. Onda smo se dogovorili, kako moramo na avion rano ujutro, da legnemo u hotelu i da ga probudim u 6.15 sati. To je bio dogovor. Došao sam u sobu, sat vremena sam spavao i u 6.15 me budi telefon. Ustajem, a u tom trenutku Šaban je već bio budan i spreman te mi lupa na vrata. I pitam ga: “Pa zašto žuriš?” A on mi kaže: “Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo!” Malo mi je bilo čudno zašto me zove jer do sada nije tako. Imali smo još tri sata do polijetanja njegova aviona. Brzo sam se obukao, spustio dolje, ušli smo u auto. Krenuli, bio je malo nervozan i tu mi je zamjerio što ga nisam probudio tri minute ranije. Pazite, tri minute, nisam mogao vjerovati. Sav je bio čudan! – rekao je Stojadinović.

Rekao je i kako je pjevač gledao na sat cijelo vrijeme dok je pjevao, ali i da su prije polaska komentirali slaba svjetla na automobilu.

Otkrio je kako prije nego što je na njih naletjelo drugo vozilo, nisu stigli progovoriti ni pet riječi. Mirsad Kerić, klavijaturist koji je vozio, kočio je i od sintesajzera koji je bio iza njega dobio je težak udarac u glavu. Izjavio je i kako je gledao kako oživljavaju Mirsada, ali i da je nekoliko puta padao u nesvijest i budio se.

Pogledajte izjave nakon proglašenja pobjednika Dore:

 

Ključne riječi

Komentara 8

JU
jurica
15:39 18.02.2019.

jel ljudi lupaju gluposti, kapa na glavi je zvanicni grb Srbije.

Avatar putzwind72
putzwind72
18:38 18.02.2019.

Bio je jedinstven i specifican, neprevazicen umjetnik u svome stilu. Generacije koje pamte neka ljepsa i sretnija vremena, rasle su zu njegove lijepe, romanticne i boemske pjesme. Hvala mu za sve one divne koncerte sirom bivse Juge., najveci medju velikima ! "Upalit cu fenjer al me biti nece…." Vjecna ti slava … KRALJU !!!

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:14 18.02.2019.

Od sad više ne gledam na sat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije