Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše photoshopa?

Nove fotografije Selene Gomez izazvale raspravu: 'Ja te nisam prepoznala'

Foto: Instagram
1/8
07.07.2023.
u 19:35

Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je progovorila tek nekoliko godina kasnije

Popularna pjevačica Selena Gomez (30) već se godinama zalaže za realnije standarde ljepote i šalje pozitivne poruke objavama na društvenim mrežama. Objavljivala je brojne videe u kojima je isticala da ne želi uvlačiti trbuh i pozirati, no baš zbog toga posljednje fotografije izazvale su ogromnu raspravu u njezinim komentarima. 

Pjevačica je objavila dvije fotografije na kojima pozira u kratkoj majici koja joj je istaknula dekolte, a izgled njezina lica iznenadio je pratitelje koji su uvjereni kako je fotošopirala fotografije.

"Ovo je najjači level photoshopa", "Ovo nije Selena", "Ja te nisam prepoznala", "Ti koja promoviraš prirodnu ljepotu ne bi trebala toliko uređivati fotografije", "Ovaj teški Snapchat filter kad navodno izbacuješ kozmetičke proizvode? Vidjeli smo već tvoju pravu kožu, Selena. Ovo je tako lažno. Ti bi trebala biti za prirodnu ljepotu i ljubav prema sebi, zar ne?", pisali su brojni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Inače, Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je progovorila tek nekoliko godina kasnije. Koliko joj je zdravstveno stanje bilo ozbiljno govori i to što je 2017. godine podvrgnuta transplantaciji bubrega koji joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa, a prije operacije pjevačica je otkrila da se bori s napadajima panike i depresijom zbog kojih je otkazala dio svjetske turneje "Revival".

VEZANI ČLANCI

Selena sve češće javno govori o svom tijelu i kako nema problema sa svojim oblinama te kako je industrija ljepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade djevojke. Glumica i pjevačica jednom je u videu na TikToku poručila da nikada nije bila model niti će to ikada biti. Naime, otkrila je kako je kilograme sad dobila zbog određenog lijeka protiv lupusa

- Kad ga uzimam, obično mi se u tijelu zadrži velika količina vode, što je vrlo normalno. Kad prestanem s tim, onda mi kilogrami idu dolje - podijelila je fanovima u videu i naglasila da se nitko ne bi trebao sramiti svog izgleda, pogotovo ako je rezultat nečega kroz što prolazi. 

- Samo želim da znate da ste lijepi onakvi kakvi jeste. Sigurno da ima dana kada se i ne osjećate najbolje, ali bitnije je ostati zdrav i brinuti se o sebi - rekla je Selena i dodala kako joj je lijek protiv njene bolesti važan i vjeruje da joj pomaže, a to joj je najbitnije.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Komentara 1

JO
JOZO
21:21 07.07.2023.

Nema tu photoshopa ovo su realističke fotografije. Gomila silikona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije