Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svadba godine

Novak i Jelena iznajmili najluksuzniju vilu, goste čeka wellness

Novak Đoković
Foto: Pixsell
1/6
08.07.2014.
u 18:14

Senzacionalni Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčat će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a slavlje će trajati 9. i 10. srpnja...

Senzacionalni Novak Đoković i Jelena Ristić vjenčat će se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a slavlje će trajati 9. i 10. srpnja. Kako se bliži veliki dan, mediji se bore za svaki detalj svadbe glamuroznog para, pa je tako Blic donio neke detalje. Novak je zbog svadbe iznajmio najluksuzniju vilu na Svetom Stefanu, u kojoj noćenje stoji oko tri tisuće eura. U brak će uploviti na Kraljičinoj plaži, a par će štititi veliko osiguranje.

Gostima će na svadbi Novaka i Jelene biti na raspolaganju wellness te boravak u spomenutoj, luksuznoj vili. Iako će svadba biti održana u vrijeme posta, na meniju će se naći brojni specijaliteti. Uza sve, gosti se neće morati brinuti o darovima. Naime, Novak je zamolio goste da ne kupuju darove već da uplate iznos u njegovu humanitarnu fondaciju. Uza sve, Nole je nedavno osvojio Wimbledon te čeka dijete s voljenom budućom suprugom.

>>Novak Đoković imat će dvije svadbe u Svetom Stefanu

Komentara 9

Avatar fircik
fircik
19:41 08.07.2014.

Neka im je sa srecom!

TO
tolitol
22:32 08.07.2014.

A da nisu možda vilu unajmili, a ne iznajmili? Elementarno nepoznavanje hrvatskog jezika. Bravo večernji.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:06 09.07.2014.

I nije Nole, nego Djoka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije