Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna štedjeti

Nova kriza obitelji Beckham, Victoria u dugovima 314 milijuna kuna

Foto: TK/Press Association/PIXSELL
1/5
30.12.2019.
u 22:00

Victorija je ponudila da će smanjiti plaću koju sama sebi isplaćuje kako bi pomogla brendu, a nakon toga je odmah dala otkaz privatnom vozaču kako bi dokazala da je spremna štedjeti.

Već neko vrijeme se šuška da je atmosfera u obitelji Beckham vrlo napeta, a čini se da su trzavice  na krštenju djece bile posljedica financijskog kraha Victorije Beckham. Naime, bivša 'Spajsica' je navodno u velikim dugovima.

Njezina linija odjeće doživjela je gubitak od 12,3 milijuna funti, što je cijelu kompaniju gurnulo u cjelokupni dug od 36 milijuna funti ili 314 milijuna kuna.

Victorija je ponudila da će smanjiti plaću koju sama sebi isplaćuje kako bi pomogla brendu, a nakon toga je odmah dala otkaz privatnom vozaču kako bi dokazala da je spremna štedjeti. Isto tako je odlučila da više neće kupovati skupe biljke za dekoriranje ureda.

Dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls, Victoria Beckham, otkrila je na društvenim mrežama da su njezina najmlađa djeca Harper i Cruz primili sakrament krštenja. No, u jeku svečanosti iza kulisa se događala prava drama.

Naime, otac Victorijina supruga, Davida Beckhama uzrujao se na bračni par. Teda Beckhama je pogodilo što na glamuroznu zabavu koju su organizirali nisu pozvali kći njegove partnerice Hilary Merideth.

Djevojku je to uvrijedilo jer je mislila da je važan član obitelji. Ted je pokušao nagovoriti Victoriju i Davida da ju pozovu, no oni su odlučili da za nju jednostavno nema mjesta. Šuškalo se da su na zabavi bili i slavni gosti kao što su Elton John i Liv Tyler.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
johndoe
17:57 31.12.2019.

Naj veca zidovska kletva je dabogda imo pa neimo . Najbolje saznanje je da znas kad je dosta.

DU
Deleted user
08:51 31.12.2019.

Pa kaj onda?! Nek' i ta Beckham Vikica malo vidi i osjeti kao je nama svaki dan. Od gladi umrijeti neće, a za drugo nek' se snađe k'o onomad vojska druga Tita..

Avatar patkovic
patkovic
07:33 31.12.2019.

već ih vidim u bankrotu za 10 god

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije